Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Samordnare social hållbarhet

Om tjänsten

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Utvecklings- och folkhälsoenheten arbetar med strategiskt folkhälso- kvalitets- och patientsäkerhetsarbete, övergripande verksamhetsutveckling, omvärldsbevakning samt strategisk forskning inom hela landstingsområdet.

Landstinget i Kalmar län genom utvecklings- och folkhälsoenheten är nu i startgropen med ett nytt spännande arbete inom social hållbarhet. I ett första skede handlar det om att driva och skapa strukturer för landstingets arbete med att förhindra våld i nära relationer samt implementering av barnkonventionen.

Dina uppgifter är att vara en motor i arbetet samt kartlägga, samordna och bygga strukturer för det fortsatta arbetet. Som stöd har du en grupp med kollegor inom olika expertområden

Du kommer att vara med i samtliga steg av arbetet; från projektering, till genomförande och slutligen utvärdering samt uppföljning. Du kommer att driva arbetet framåt och samverka med kommuner samt andra intressenter.Vi söker dig som har en relevant högskole-/universitetsutbildning. Du har erfarenhet av projektledning och att självständigt driva och fullfölja förbättrings- och utvecklingsprocesser.

För att lyckas i rollen är du väl insatt i frågorna och har erfarenhet från liknande arbete. Du trivs i en tillvaro där du tar initiativ till uppdrag och är drivande i genomförandet. Det är viktigt med god samarbetsförmåga och stor ödmjukhet Du arbetar efter landstingets värderingar öppet, kunnigt och engagerat. Du knyter lätt nya kontakter och kan skapa och underhålla nätverk. Meriterande är erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100% heltid
Allmän visstid tom 2018-12-31
Lön:
Vi tillämpar individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Kalmar Län
Hemsida:
www.ltkalmar.se

Ansökan

Referens:
Ldirst:2017:23
Webbplats:
http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Sista ansökningsdag:
2017-12-08
Övrigt:
Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem


Senaste inkomna jobb