Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Skattehandläggare, Mariestad

Om tjänsten

Skatteverket skapar samhällsnytta och har ett högt förtroende hos allmänhet och företag. Vi tänker nytt och befinner oss i ständig utveckling. Nyfikenhet och ständigt lärande är förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb hos oss.

Vår grundsyn är att vi är till för medborgarna. Vi utgår från att alla vill göra rätt för sig, och vi betraktar varje möte som en möjlighet att ytterligare öka förtroendet för vår verksamhet. Alla som kommer i kontakt med oss ska uppfatta oss som offensiva, pålitliga och hjälpsamma.

Dina arbetsuppgifter som skattehandläggare innebär att självständigt handlägga ärenden. Du kommer att ha många kontakter med bland annat privatpersoner, föreningar, företag och andra myndigheter. De flesta kontakter sker via telefon, e-post och brev, men även vid besök.

På skattekontoret i Mariestad finns för närvarande tre sektioner med totalt ca 60 medarbetare. På två av sektionerna handläggs ärenden rörande ideella föreningar och stiftelser samt ärenden om godkännande av gåvomottagare. På den tredje sektionen handläggs ärenden rörande utomlands bosatta fysiska personer som äger fastigheter i Sverige.

Vi söker skattehandläggare som kommer att arbeta på någon av de tre sektionerna.Vi erbjuder dig en arbetsplats
- med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter
- som är till nytta för medborgare och företag
- med öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald
- som stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling
- med en god balans mellan arbete och fritid.Vi söker dig som  • har en högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik om minst 120 p/180 hp eller har flerårig erfarenhet av utrednings- och handläggningsarbete hos Skatteverket

• har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

• har god datavana inom informationssökning och digitala medier

• arbetar effektivt och har förmågan att tänka analytiskt samt fatta tydliga beslut inom uppsatta tidsramar

• har förmåga att självständigt planera och prioritera ditt arbete

• har god servicekänsla och ett kundorienterat förhållningssätt

• är positiv, empatisk och lyhörd samt visar intresse och engagemang både internt och externt

• har mycket god samarbetsförmåga och vilja att dela med dig av din kunskap och erfarenhet.Det är meriterande om du har kunskap inom förenings- och stiftelseområdet eller har erfarenhet av liknande utredningsarbete från Skatteverket eller annan myndighet inom de senaste fem åren. Det är även meriterande om du talar och skriver andra språk utöver svenska och engelska.Du ska också uppfylla kriterierna i Skatteverkets medarbetarpolicy. När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Anställningarna är tillsvidare och på heltid. Individuell lönesättning tillämpas och anställningen kan komma att inledas med sex månaders provanställning.

Din ansökan ska ha inkommit elektroniskt senast 24 mars 2013. Observera att du ska vara noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.Välkommen med din ansökan till oss! 

Vill du veta mer om Skatteverkets rekryteringsprocess?

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Ej specificerat
,
Ej specificerat
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skatteverket
Hemsida:
www.skatteverket.se

Ansökan

Webbplats:
http://skatteverket.se/4.3a2a542410ab40a421c80005924.html?rmpage=job&rmjob=7955%26pp%3D204


Senaste inkomna jobb