Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvikariat som handläggare i fronten till företagsregistreringsavd

Om tjänsten

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Vi möter utvecklingen i samhället med moderna tjänster och vår värdegrund är kompetens, engagemang och kundnytta.

Vi finns i Sundsvall och är drygt 600 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde.ARBETSUPPGIFTER
Vi registrerar och gör ändringar i företag, dvs vi hjälper och ger rådgivning till våra kunder inom svenskt näringsliv. I samverkan med andra aktörer bidrar vi till en enklare vardag för företag och företagande.

Som handläggare på fronten med telefoni som ditt främsta arbetsverktyg, kommer du att svara och fånga upp kundernas funderingar när det gäller att starta, driva eller avveckla företag t ex. Du kommer också att guida våra kunder i våra e-tjänster. Med stöd av lagar och regler ger du stöd och svarar på kundfrågor både på svenska eller engelska.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har slutfört dina gymnasiestudier. Har du eftergymnasial utbildning är det meriterande. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med rådgivning via telefon.

Vidare behöver du har ett kundvänligt och inlyssnande sätt där fokus och intresse är att leverera lösningar till kund. Viktigt i rollen är att du handlar i enlighet med regelverk och våra riktlinjer.

Du är van att ta egna initiativ och är bekväm med att fatta beslut. Som person är du lugn och kan kontrollera pressade situationer.

Du behöver ha god datorvana och lätt för att kommunicera både på svenska- och engelska, kan du flera språk är det meriterande.


ÖVRIGT
På företagsregistreringsavdelningen arbetar vi i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö, där din placering kommer att bli i frontzonen. Du kommer att få utbildning och introduktion av en handledare som hjälper dig att komma in i arbetsuppgifterna.

Ett sommarvikariat hos oss ger dig en värdefull arbetslivserfarenhet och du kommer att få lära dig mycket om att starta och driva företag. Välkommen med din ansökan!

OBS! Du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Sommarjobb / Säsongsanställning, upphör: Anställningarna är tidsbegränsade och kan variera i både omfattning och längd.
.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bolagsverket, Företagsregistreringsavdelningen

Ansökan

Referens:
2/19
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bb10e3da-7f1d-4df3-807c-47a26d2c7c46&publishCode=AMS&TK=991412d8-5807-45c4-a5bb-7a79fe949c7d
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb