Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvikariat till drift och support och fastighetsservice

Om tjänsten

Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag. Vi möter utvecklingen i samhället med moderna tjänster och vår värdegrund är kompetens, engagemang och kundnytta.

Vi finns i Sundsvall och är drygt 600 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde.

Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk miljö med utmanande arbetsuppgifter, ansvar och tid att leva.ARBETSUPPGIFTER
Helpdesk - sektionen för drift och support:

It-produktionsenheten ansvarar för våra It- och telefonitjänster. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller den tekniska infrastrukturen.

Som helpdesktekniker kommer du på ett serviceinriktat och pedagogiskt sätt arbeta med felsökning/felavhjälpning, installationer, problemlösning, hantering av beställningar och uppföljning av ärenden. Du ger support genom kanaler så som telefon, mejl och ärendehanteringssystem samt personlig kontakt.


Internservice - sektionen för fastighetsservice:

Verksamheten för sektionen för fastighetsservice ansvarar för reception, mötesservice, vaktmästeri, tryckeri, utdata och fastighetssamordning.

Som semestervikarie hos oss på Fastighetsservice kommer du att arbeta i receptionen med kundmottagning och besökshantering. Vidare kommer du att printa samt kuvertera Bolagsverkets utgående post.KVALIFIKATIONER
Helpdesk - sektionen för drift och support:

Vi söker dig som studerar på gymnasienivå eller du som redan har slutfört dina gymnasiestudier. Du har kunskap om hårdvara gällande PC, bärbara datorer, Windows 10 operativsystem, skrivare och videoutrustning. Har du eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning är det meriterande. Har du erfarenhet av ärendehantering inom IT-relaterade frågor så är även detta meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och motiveras av att supporta och hjälpa andra. Du tar egna initiativ och fattar beslut. Du drivs du av att hitta lösningar på problem och du tar stort ansvar för ditt arbete. Som person är du lugn och kan kontrollera pressade situationer genom att ha ett inlyssnande sätt.

Vi ser att du har ett stort intresse för it/teknik och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Internservice - sektionen för fastighetsservice:

Vi söker dig som har 3-årigt gymnasium eller motsvarade kunskaper. Vi ser att du har arbetat några år och det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Du tar egna initiativ och kan fatta beslut. Din förmåga att samarbeta med andra och att du är flexibel är viktiga egenskaper hos dig. Viktigt i rollen är att du kan planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och att du trivs med att jobba mot deadlines. Vidare behöver du har ett kundvänligt och inlyssnande sätt.

Du behöver ha god datorvana och är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.ÖVRIGT
Som nyanställd hos oss i Bolagsverket kommer du att få introduktion och till en början hjälper vi dig att planera ditt arbete.

OBS! Du måste vara mycket noggrann när du fyller i frågorna i slutet av din ansökan. Svaren på dessa frågor kommer att ligga till grund för det första urvalet. Vid eventuell intervju ska du kunna uppvisa betyg och intyg som styrker dina svar på urvalsfrågorna.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Anställningarna är tidsbegränsade och kan variera i både omfattning och längd.
Sommarjobb / Säsongsanställning
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bolagsverket

Ansökan

Referens:
5/19
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8bd55846-9c00-417b-9e63-e0e44db9be9f&publishCode=AMS&TK=c9b8fc4d-3959-4018-88cb-5174926246c3
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb