Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Studiestödsutredare visstid Visby

Om tjänsten

På CSN gör vi studier möjligt. Vårt uppdrag är att administrera det svenska studiestödet. Det innebär att vi beslutar om och betalar ut bidrag och lån till dem som studerar i Sverige och utomlands. Vi hanterar återbetalningen av studielån till staten. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som studiestödsutredare kommer du att handlägga, utreda och besluta studiestödsärenden. Du kommer att läsa och tolka regelverk samt svara på frågor och vägleda våra kunder främst via telefon och e-post. I gruppen är du en viktig lagspelare som bidrar till gemensamma mål. Medarbetarrollen på CSN innebär att du tar ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten och arbetar med ständiga förbättringar på ett Lean-inspirerat sätt. Dina arbetsuppgifter kräver stort kundfokus och därför är ett bra bemötande och god service viktiga delar i arbetet.

Kontoret i Visby tillhör kontoret Stockholm/Visby och arbetar med handläggning av utbetalningsärenden för studerande inom gymnasieskola, universitet, högskola och annan vuxenutbildning.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleexamen där du minst slutfört en uppsats på B-nivå och minst ett års erfarenhet av handläggning och kundservice. Alternativt har avslutade gymnasiestudier och har under minst fem år arbetat med handläggning och kundservice och på så sätt inhämtat kunskaper och erfarenheter som är relevanta för arbetet som studiestödsutredare.

Vi förväntar oss att du kan hantera Microsoft Officepaket samt kommunicerar bra i tal och skrift på svenska samt har goda kunskaper i engelska språket.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som
- har en god samarbetsförmåga
- är kommunikativ, där du är tydlig och du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen
- är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du utgår från kundens behov i ditt arbete
- har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och du ser möjligheterna i förändringar
- gör korrekta avvägningar och prioriteringar samt visar omdöme i ditt agerande
- arbetar med att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och du har en förmåga att se vad som behöver förbättras.

ÖVRIGT
Visstidsanställning, 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Om du önskar hjälp med om hur du ansöker - kontakta supporten på 0771-10 10 29

Varmt välkommen med din ansökan!

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
CSN, Stockholm/Visby

Ansökan

Referens:
C16231/2017
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=131bc075-e2d8-47a9-9b0c-77076d5316af&TK=6b58b518-0bc9-4a21-8b8e-ddacfd549dd8
Sista ansökningsdag:
2017-12-03


Senaste inkomna jobb