Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

trainee - verksamhetsutvecklare Söderhamns kommun

Om tjänsten

Trainee Södra Norrland söker verksamhetsutvecklare till Söderhamns kommun

För information om Trainee Södra Norrland, gå till www.traineesodranorrland.se

Beskrivning av arbetsplatsen

Som trainee kommer du att arbeta i Kommunstyrelseförvaltningen som består av fem enheter; ekonomi, personal, information & marknad, verksamhetsledning och en näringslivsenhet. Kommunstyrelseförvaltningen leder och samordnar planering och uppföljning av kommunens verksamhet, ekonomi och finanser.

Du kommer att vara knuten till förvaltningsledningen.

Dina arbetsuppgifter 

Söderhamns Kommun vill att våra medborgare ska vara nöjda med vår verksamhet. Det innebär bl. a att verksamheten ska ge en god service, vara effektiv och skapa mervärde. Vi står inför många positiva utmaningar men också inför ett minskat befolkningsunderlag samtidigt som krav på och önskemål om att den kommunala servicen ska öka. Det handlar om att i ökad grad ta tillvara våra medarbetares kunskaper och kreativitet och skapa, förbättra och förändra processer. Vårt förändringsarbete ska präglas av ett hälsofrämjande perspektiv och syftar till att utveckla ett sammanhållet ledningssystem för Söderhamns Kommun.

Som trainee kommer du att få vara med om att analysera vår verksamhet utifrån ovanstående situation, utvärdera ledningssystem, ta fram förslag till åtgärder som syftar till ökad effektivitet, arbeta med ständiga förbättringar och i övrigt delta i utvecklingen av kommunens arbete i detta avseende.

Vi söker dig som

är nyutexaminerad från Ekonomiingenjörsprogrammet, programmet för Industriell ekonomi, eller annan utbildning som vi bedömmer relevant, och vill pröva dina kunskaper i en diversifierad verksamhet som kommunen är. Du behöver kunna ta ansvar, visa initiativ och arbetar självständigt. Presentationer och föredragningar ingår i uppgiften.

Vi vill gärna att du i din ansökan beskriver hur du har arbetat med effektivitetsfrågor under studietiden, i olika arbeten och/eller i kontakt med olika organisationer.

Som deltagare i Trainee Södra Norrland ska du vara beredd att ta dig an uppgifter i samarbete med andra, liksom att ta ansvar och arbeta självständigt. Du ska dessutom vara intresserad av att skapa framtidens välfärd med oss.

Ytterligare upplysningar

* Margareta Högberg, kommunchef,  tel 0270 750 57

Facklig företrädare

* Monica Sköld, Vision, tel 0270 754 10

Läs gärna mer om Söderhamns kommun på hemsidan www.soderhamn.se

 

Välkommen med din ansökan!Samtliga ansökningshandlingar inom Trainee Södra Norrland hanteras av Sundsvalls kommun

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
heltid 2013-09-02 - 2014-12-31
Lön:
22 000:-

Arbetsplats

Arbetsplats:
Trainee Södra Norrland
Hemsida:
http://www.traineesodranorrland.se

Ansökan

Webbplats:
https://sundsvall.easycruit.com/vacancy/application/938283/85369?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb