Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vårdutvecklare/kvalitetssamordnare till VO Internmedicin

Om tjänsten

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.ARBETSUPPGIFTER
Som en av 3 vårdutvecklare/kvalitetssamordnare inom verksamhetsområdet har du en nyckelfunktion och arbetar tillsammans med och på uppdrag av verksamhetschef och är ett stöd till verksamhetschef och vårdenhetschefer. Uppdraget består i att bidra till förbättrad kvalitet, patientsäkerhet och utveckling bland annat genom:
-Initiera och leda förändringsarbeten
-Arbete med utredningar och analyser av avvikelser/inträffade händelser
-Stödja organisationen med att utveckla ledningssystem för kvalitet och patientsäkerhet
-Omvärldsbevakning/återförande av kunskap till verksamheterna
-Tillsammans med verksamhetsområdets medarbetare driva utveckling av verksamhet och organisation

Arbetet är länsövergripande och befattningen är underställd verksamhetschefen för VO Internmedicin. Du deltar i ledningsgruppsarbete inom verksamhetsområdet, men är även en central del i uppföljningen av verksamheten. Det förekommer även arbetsuppgifter för helheten i hälso och sjukvården.


KVALIFIKATIONER
Vi söker en strukturerad person med stort engagemang för verksamhetens kvalitet och patientsäkerhet. Du vill, tillsammans med chefer, medarbetare och kollegor inom egen och andra verksamheter, vara med och förändra och förbättra.
Arbetet ställer stora krav på självständighet men också på förmåga att samverka och samarbeta. Du har en god organisatorisk och administrativ förmåga och kan snabbt ställa om, prioritera, samt hantera flera parallella uppgifter. Arbetet innebär samarbete mellan de båda sjukhusen vilket kan innebära resor till Hudiksvall i varierande omfattning.

Du har relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Har du erfarenhet av patientsäkerhetsarbete samt kunskap om lagar och författningar inom hälso- och sjukvård är det meriterande. Du har mycket goda datakunskaper.
Vi ställer höga krav på personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna hanteras enligt GDPR och de personuppgifter du lämnar i e-rekryteringen används för att administrera din ansökan och exempelvis skicka bekräftelse till dig. Dina personuppgifter används endast i e-rekryteringar du aktivt deltar i.

Dina personuppgifter sparas och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera eller avregistrera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Mer information om hur Region Gävleborg hanterar personuppgifter regiongavleborg.se/dataskydd

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning

Ansökan

Referens:
RS 2019/337
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=edf3d714-ea1a-4a25-94bb-8b31ae033234&publishCode=AMS&TK=dd4ef856-b5c9-408b-8348-7817d0788d29
Sista ansökningsdag:
2019-03-05


Senaste inkomna jobb