Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Verksamhetscontroller

Om tjänsten

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Tjänsten som verksamhetscontroller är placerad direkt under kommunchefen på kommunstyrelseförvaltningen. Förvaltningen har fem avdelningar och ca 30 medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna i tjänsten som verksamhetscontroller består främst av att årligen följa upp styrmodell och strategisk inriktning, att stödja förvaltningarna genom öppen och systematisk uppföljning av kvalitet och kostnad, samt av specifika utredningsuppdrag.

Verksamhetscontrollern kommer även till stor del att arbeta direkt mot socialförvaltningen där arbetsuppgifterna främst består i att fungera som en övergripande stödfunktion för utveckling, samordning och implementering av förvaltningens ledningssystem ( i enlighet med SOSFS 2011:9). Tjänsten fungerar också som en stödfunktion i arbetet med att utforma och följa upp förvaltningens mål- och kvalitetsarbete.

Arbetet kommer att ske i nära samarbete med chefer inom hela kommunen.

KVALIFIKATIONER
Tjänsten kräver relevant högskoleutbildning.
Förståelse för kopplingen mellan verksamhet och ekonomi är av central betydelse. Du ska kunna arbeta självständigt med stor initiativförmåga. Då många olika uppgifter ingår i tjänsten måste du ha god förmåga att prioritera ditt eget arbete. För att lyckas i tjänsten behöver du vara strukturerad och prestigelös, ha lätt för att samarbeta och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Dokumenterad erfarenhet av kvalificerat utrednings- och kvalitetsarbete krävs.

ÖVRIGT
Degerfors kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast, efter överenskommelse.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Degerfors kommun., Kommunstyrelseförvaltning

Ansökan

Referens:
A732624
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0807d9ae-75b5-44d4-bbc1-5d4901181195&TK=94035040-bb20-4c0c-beee-73da5363ae4a
Sista ansökningsdag:
2017-12-08


Senaste inkomna jobb