Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vill du vara med och driva arbetet inom informationssäkerhet?

Om tjänsten

Jordbruksverket är regeringens expertmyndighet på det jordbrukspolitiska området. Vårt uppdrag är att inom jordbruk, fiskeri och landsbygdsutveckling arbeta för en hållbar utveckling, ett gott djurskydd, ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet och en livsmedelsproduktion till nytta för konsumenterna. Vi administrerar EU-stöd för jordbruket, landsbygden och fiskeområdet.

Vi är 1 200 anställda och huvudkontoret ligger i Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER
På Jordbruksverket arbetar vi med informationssäkerhet enligt ISO 27001. Målet med informationssäkerheten är att ge förutsättning för verksamheten att ha ett skydd mot brister avseende tillgänglighet, riktighet, sekretess och spårbarhet så att riskerna hålls på en godtagbar nivå.

Vi söker nu dig som tillsammans med informationssäkerhetschefen ska arbeta för Jordbruksverkets informationssäkerhet. Din uppgift blir att ansvara framförallt för att den operativa nivån av informationssäkerheten fungerar enligt ISO 27001. Du har hela Jordbruksverket som arbetsfält och samarbetar närmast med informationssäkerhetsrådet och stödjer informationsägare. Externt har du flera samarbetskanaler till exempel Länsstyrelserna och andra myndigheter.

Exempel på dina ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Operativ styrning av informationssäkerhetsprocessen
• Intern information och utbildning
• Informationsklassning
• Stöd till verksamheten i kontinuitetsplanering
• Delta vid revisioner
• Rapportera incidenter till verksledningen


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i linje med arbetsuppgifterna. Du har tidigare rutin och erfarenhet inom operativt arbete med informationssäkerhetsfrågor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser du informationssäkerhetskravens långsiktiga betydelse och konsekvenser. Du är självständig, analytisk och kommunicerar genom att vara lyhörd och aktivt förmedla information. Du är uthållig och förblir motiverad och effektiv tills resultaten är uppnådda.

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltningVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jordbruksverket, Utbetalningsfunktionen

Ansökan

Referens:
2.4.06-2719/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e0291f95-c40c-40eb-9977-b46a4c2b28c7&TK=6554b0cf-4415-4ad5-ba14-f1465d188543
Sista ansökningsdag:
2013-03-24
Övrigt:
Vi eftersträvar mångfald bland våra anställda. Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Bilagor kan inte skickas med via offentliga jobb. Det blir aktuellt först i ett senare skede av rekryteringen. Tack för att du söker arbetet genom offentliga jobb!


Senaste inkomna jobb