Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avfallsingenjör

Om tjänsten

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala är mycket attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Vi bygger aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och natur. Ta chansen att uppleva och utvecklas med Knivsta kommun - där framtiden bor.

Knivsta kommun är inne i en expansiv fas där nya bostadsområden växer fram och mycket infrastruktur ska planeras och byggas ut.

ARBETSUPPGIFTER
Samhällsbyggnadskontoret, Avfall och Återvinning, behöver förstärkning av en engagerad och resultatinriktad person som liksom vi brinner för att skapa långsiktigt hållbara lösningar för avfallshanteringen med inriktning på det cirkulära samhället och fokus på förebyggande och återbruk.
Du som avfallsingenjör kommer vara en viktig och drivande kugge i Knivstas långsiktiga arbete och åtgärder kopplade till kommunens avfallsplan. Arbetet sker i tät dialog med kommunala verksamheter, fastighetsägare, entreprenörer, medarbetare och inte minst våra medborgare.
Du kommer att driva olika drift- och utvecklingsprojekt som berör avfall och återvinning inom det kommunala ansvarsområdet. Din roll som avfallsingenjör kommer även innehålla utbildning, information och vägledning för kommunens medborgare och företagare.
Du är en person som tycker om att arbeta i projektform, men som också har förmåga att arbeta med rutinärenden där uppföljning och dokumentation är viktigt.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• Leda och driva aktuella utvecklingsprojekt.
• Entreprenad- och verksamhetsuppföljning.
• Handlägga och utreda ärenden av mer komplicerad natur i enlighet med avtal, lagkrav, föreskrifter och riktlinjer inom verksamhetsområdet.
• Delta i externa projektgrupper och konferenser.
• Rådgivning avseende abonnemang och avfallsutrymmen.
• Handlägga allmänna driftrelaterade ärenden.
• Uppföljande fältarbete.
• Utveckla metoder och arbetssätt för återbruk och återvinning.
• Utveckla och initiera rutiner/instruktioner inom verksamhetsområdet.
• Delta vid entreprenad- och driftmöten.


KVALIFIKATIONER
Du som har goda kunskaper eller ett engagemang inom området avfall och återvinning som kan vara förvärvade genom såväl akademiska studier eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, kommer passa bra in i rollen som avfallsingenjör.
Vi ser gärna att du som person är nyfiken och brinner för det hållbara samhället med en stor portion ödmjukhet och flexibilitet med god samarbets- och kommunikationsförmåga.
Du ska ha förmåga att ta egna initiativ och driva projekt för att nå uppsatta mål.


I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper


ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-693 693.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen.


Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

KommunhandläggareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100% Dagtid Flextid tillämpas
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Knivsta kommun, Samhällsbyggnadskontoret

Ansökan

Referens:
A849626
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=944a6f1f-736d-43ae-a390-d299cf3ce44b&publishCode=AMS&TK=5c2fca65-526c-45e6-b5a4-a25ed08c8793
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb