Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Handläggare till Utvecklings- och administrationsenheten





Om tjänsten

Som handläggare på utvecklings- och administrationsenheten sköter du administrativa sysslor för både den politiska ledningen och förvaltningsledningen. I rollen ingår också utrednings- och sekreterararbete och dessutom valarbete de år det hålls val. Du ger också råd och upplysningar till allmänheten och till de som arbetar i verksamheten.

Du behöver vara bra på att analysera och att kommunicera, både muntligt och skriftligt. Du behöver också vara en bra organisatör, serviceinriktad, flexibel och hjälpsam. Det är viktigt att du är van vid att använda datorer och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

På utvecklings- och administrationsenheten arbetar vi övergripande mot hela kommunkoncernen och den politiska organisationen. Som namnet antyder arbetar vi med utveckling och administration och våra arbetsuppgifter omfattar bland annat diarie, arkiv, information/kommunikation, utredningar, nämndadministration, näringslivs- och folkhälsofrågor. Att vår enhet består av olika yrkesroller ger oss en kompetensbredd och som medarbetare hos oss får du insyn i många olika områden.

Kommunhandläggare







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidare med eventuell provanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.
Lön:
Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bengtsfors Kommun
Hemsida:
http://www.bengtsfors.se

Ansökan

Referens:
Ref 157/17
Sista ansökningsdag:
2017-12-10
Övrigt:
Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 157/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb