Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Kansliadministratör

Om tjänsten

Avesta kommun startar nu klättringen mot år 2020 då vi ska vara 25.000 innevånare och ha ett kraftfullt näringsliv. Vill du anta utmaningen och vara med och bygga det nya Avesta så är det dags att kliva på nu för nu växlar vi upp.Arbetsplatsen är placerad i Bildningsförvaltningens lokaler, Kungsgatan 32, på resultatenhet Kultur och Fritids kansli.

ARBETSUPPGIFTER
Kansliadministratören arbetar på uppdrag av resultatenhetschefen för Kultur och Fritid med administrativa uppgifter inom allmänkultur, bibliotek, Kultur- och musikskolan samt inom enhet Verket.
Kansliadministratören ersätter vid tillfälliga behov nämndsekreterare.
Schemaläggning och vikarieanskaffning vid biblioteken i Avesta och fakturahantering är några av arbetsuppgifterna. Kansliadministratören är även resultatenhetens arkivredogörare och personalredogörare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har goda kunskaper inom data, administration, service och värdskap.
Kontorsadministrativ utbildning. Datakunskap och förmåga att läsa, förstå och kunna skriva text på svenska. God social förmåga.
Högre utbildning inom kulturområdet är meriterande.

KultursekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. Vikariat 6 månader, 0,75% tjänst med möjlighet till ökad omfattning och förlängning
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Avesta kommun, Kultur

Ansökan

Referens:
A319637
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=354b4288-ff85-4d04-b520-34cc2a9f381d&TK=485be7fa-1027-46ba-9c89-ce3cc8d78bf8
Sista ansökningsdag:
2013-03-21
Övrigt:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Senaste inkomna jobb