Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Projektledare

Om tjänsten

Länsstyrelsen är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering riksdag och centrala myndigheter å den andra. Vi arbetar för ett långsiktigt hållbart samhälle genom kunskapsförmedling, tillsyn, stöd- och tillståndsgivning, utveckling och samordning inom många samhällsområden. Hos oss arbetar cirka 210 personer och vår chef är landshövding Kenneth Johansson.

Om du är intresserad av samhällsfrågor och vill medverka till utvecklingen av Värmlands län skulle du göra nytta hos oss på Länsstyrelsen.


Ditt nya arbete innebär att du ansvarar för både att utveckla, sälja in och sedan initiera ett åtgärdsprogram för miljömålen i samverkan med kommunerna och länets miljöstrategiska nätverk. Du kommer också att vara vår interna projektledare för det löpande miljömålsarbetet.

Arbetet innebär också att du bistår gruppens arbete med klimat- och energistrategin samt vid tillfällen vara kontaktperson i sådana projekt som Länsstyrelsen stödjer.

Du har akademisk utbildning inom naturvetenskap alternativt är du samhällsvetare. Om du har utbildning i projektledning ser vi det som positivt.

Vi tror att du har erfarenhet från miljöarbete, gärna från kommunal sektor. Om du har arbetat med det svenska miljömålssystemet är det mycket positivt. Erfarenhet från arbete som projektledare ser vi som viktigt i detta arbete.

Du är en person som har lätt för att entusiasmera andra och väcka engagemang kring ditt budskap. Att samverka med andra och därigenom fånga upp information är något som du tycker om och är bra på. Det är viktigt att du är en person som har tålamod och förmåga att driva saker i mål.


I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705-947277.

Vi vill ha din ansökan senast den 24 mars på www.testhuset.com.

Miljö- och klimatstrategVillkor

Arbetsplats

Arbetsplats:
TESTHUSET VÄRMLAND

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2013-03-24


Senaste inkomna jobb