Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Destinationsutvecklare och kommunikatör

Om tjänsten

Örkelljunga, en del i "Familjen Helsingborg" är en av elva kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. I Örkelljunga kommun arbetar alla medarbetare med ett professionellt bemötande präglat av våra tre värdeord, kunskap, omtanke och handling. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”.


Destinationsutvecklaren tillhör näringslivsenheten, kommunledningskontoret i Örkelljunga kommun och rapporterar till näringslivschefen. Vi samarbetar med övriga kommuner i Familjen Helsingborg kring näringslivs- och destinationsutveckling. Örkelljunga Kommun har en tydlig ambition att utvecklas som intressant destination för besökare och att bosätta sig i. Tillsammans med besöksnäringen skall vi inventera och driva utvecklingen i den riktningen. Vi söker en destinationsutvecklare som hjälper oss att nå vårt mål.


ARBETSUPPGIFTER
I din roll som destinationsutvecklare arbetar du med att öka affärs- och produktutvecklingen inom destinationssegmentet och marknadsföringen mot våra besökare. En viktigt del i ditt arbete är att arbeta med kompetensutveckling och utveckla formerna för samverkan mellan näringens olika aktörer. Du kommer arbeta aktivt med vår besöksservice (infopoints) och värdskapsfrågor. För att lyckas i rollen är du även kommunikatör och kommer att hantera de kommunikationsuppdrag som hör till destinations- och besöksnäringen. I tjänsten ingår även kommunikationsuppdrag för Kultur- och fritidsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högre utbildning inom turism och destinationsutveckling eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av, och upplevs som en god projektledare. Vår webbplats och andra sociala medier är en central del av vårt arbete och vi utgår från att du är väl förtrogen även med detta område. För att förstå och inge förtroende hos besöksnäringen är företagande något du är väl förtrogen med. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, har goda språkkunskaper och hanterar de vanligaste förekommande programmen för att kunna fullfölja dina kommunikationsuppdrag. Körkort krävs. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och vill att du är initiativrik och strukturerad, har positivt lösningsfokus, är resultatinriktad med förmåga att både leda och driva processer och att samarbeta i grupp. Du gillar utmaningar och är van vid att arbeta självständigt och utåtriktat. Har du erfarenhet av att planera och genomföra marknadsförings- och kompetensutvecklingsinsatser är det också värdefullt.
Du har själv arbetat i servicebranschen och har praktiskt erfarenhet som destinationsutvecklare eller motsvarande. Du har också erfarenhet av kommunikationsarbete och kan självständigt driva och producera kommunikationsprojekt.

ÖVRIGT
Som ett led i att bli en mer hälsobringande kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Vi bedriver både jämställdhets-och mångfaldsfrämjande insatser. Vi undanber oss att bli kontaktade av annons- och rekryteringsföretag.

NäringslivssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Örkelljunga kommun

Ansökan

Referens:
A519900
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ef8fd4d-ed96-45c0-bdaf-68c06fd1a483&TK=acfcdb04-63d1-44fa-a8eb-1f5a360154fd
Sista ansökningsdag:
2015-12-31


Senaste inkomna jobb