Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Manpower söker projektsekreterare för kunds räkning

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Som projektsekreterare hos vår kund kommer du att delta i arbetet att ta fram en ny regional utvecklingsstrategi för Skåne, såväl utarbetande av underlag, konsultkontakter som administrativt stöd. Arbetet innebär att stödja process ledaren i det dagliga arbetet med såväl underlag, förberedelser, kallelser, anteckningar m.m. men även ett aktivt deltagande i projektgruppens arbete. En viktig del i arbetet är att bistå avseende det kommunikativa arbetet som hemsida, planering av kommunikationsarenor och kommunikationsinsatser. Du kommer att bli en sammanhållande länk för projektgruppens arbete framöver. Det kan även bli aktuellt att representera arbetet såväl internt som externt. Uppdraget pågår ca 1.5år med start omgående.

Vem är du?
Vi söker dig som har kunskap och kompetens inom regional utveckling. Erfarenhet av att arbeta i projekt, gärna som projektsekreterare. Vana att arbeta med att ta fram, skriva och analysera i skrift. Vidare har du förmåga att hantera flertalet processer och uppgifter, att själv prioritera och driva arbetet framåt. Erfarenhet av att arbeta processstyrt eller att arbeta i dialogform. Erfarenhet av kommunikationsarbete, såväl strategiskt, webb, textproduktion eller grafisk layout.
Systemerfarenhet som efterfrågas är Officepaketet samt Adobepaketet som tex Indesign. Personliga egenskaper: Drivande, kreativ, självgående, van att arbete i grupp som självständigt, analytisk förmåga, förmåga att göra presentationer i tal och skrift. Utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra människor.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Wittlock på Manpower i Malmö på tel. 040-660 63 12.

Du vet väl om att Manpower Malmö har en Facebooksida? Här hittar du spännande information om arbetsmarknaden och lediga tjänster just nu. Du kan även ställa frågor till oss i vårt forum, vi besvarar allt så snabbt vi bara kan!

NäringslivssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870712
Sista ansökningsdag:
2013-04-19


Senaste inkomna jobb