Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Näringslivssamordnare

Om tjänsten

Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som alla präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen.

Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer.

Här är det läge för det goda livet!
Läs mer om kommunen på www.mark.se

Kommunledningskontoret är kommunstyrelsens förvaltning med uppgift att leda, utveckla och samordna kommunens verksamheter inom områden som är övergripande och gemensamma för alla förvaltningar.

ARBETSUPPGIFTER
Som näringslivssamordnare kommer du att samordna, utveckla och följa upp olika strategiska näringslivsfrågor. Näringslivsamordnaren är en väldigt viktig kontaktyta mellan kommunen och företagen. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat nyetableringar och att vara stöd för befintliga företagare. Vi erbjuder ett mångsidigt arbete med så väl strategiskt som operativt innehåll.

Arbetet innebär även nära samverkan med kommunens olika verksamheter, exempelvis samhällsbyggnad, miljö och utbildning. Näringslivssamordnaren deltar i olika samrådsorgan och nätverk både inom och utom kommunen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet. Du har stort intresse för samhällsutveckling med engagemang för näringslivets utveckling. Det är meriterande med erfarenhet från näringslivet eller arbetat som egen företagare. Erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. För att lyckas väl i uppdraget behöver du vara initiativrik, målfokuserad, lyhörd och ha god kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt.
Körkort krävs för tjänsten,


ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

NäringslivssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Marks kommun, Kommunledningskontoret

Ansökan

Referens:
A501567
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b07a46c6-1d7b-4505-8d4c-9a6a5885b11c&TK=8a84663a-674f-4888-99d3-7157c34e33fa
Sista ansökningsdag:
2015-12-07


Senaste inkomna jobb