Samhälls- och trafikplanerare

Om tjänsten

Ecoloop expanderar och söker nu en utåtriktad och driven


Samhälls- och trafikplanerare

Vi söker dig som vill initiera, leda och genomföra utredningar inom Trafik; t.ex. planering, logistik och kapacitetsstudier, villkor och tillstånd där flera tekniker är involverade. Du ingår i ett team med personer som arbetar med transport och logistik inom samhällsbyggnad samtidigt som du arbetar nära Ecoloops övriga expertis.

Du kommer också att leda vår portfölj Transport- och logistiksystem samt engagera och samordna våra kollegor, kunder och aktiviteter. Du vill göra skillnad och har ett genuint intresse av att bidra till en bättre resurshantering i samhället.

Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete där du till stora delar själv styr dina uppdrag. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med spetskompetens inom våra kärnområden. Vi har ett gott rykte på marknaden och är professionella samt nytänkande. Våra anställningsvillkor är konkurrenskraftiga och det finns möjlighet till delägarskap. En trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler med god stämning utlovas också.

Du själv har en gedigen erfarenhet inom samhällsplanering och/eller trafik och logistik, person och godstransporter. Din utbildningsinriktning kan t.ex. vara samhällsplanering, logistik och ekonomi. Erfarenhet från offentlig förvaltning är meriterande så även arbeten i tidiga skeden med trafikplanering, trafikutredning, logistikanalyser och kapacitetsstudier för större exploateringar, gods- och transportstrategier, villkor och tillstånd samt medverkan i FoU-projekt.

Som person har du en genuin vilja att skapa nytta, projektutveckla och göra affärer. Du rör dig hemtamt bland beslutsfattare inom näringsliv och kommun. Som person är du drivande och entusiasmerande, samtidigt som du är en lagspelare.

För ytterligare information ring Peter Ternebring på Confidera Urval, 070-639 88 89 eller Bo Svedberg, VD Ecoloop, 073-030 04 10. Din ansökan skickar du, märkt ”Trafikplanerare - Ecoloop”, senast den 24 februari till rekrytering@confideraurval.se

Ecoloop skapar nytta och lärande genom att driva utvecklingsresor i syfte att effektivisera resurshanteringen i samhällets försörjningssystem. Vår affärsidé är att tillhandahålla nya tjänster och lösningar i området mellan forskning och praktisk tillämpning. Våra tjänster innefattar forskning- och utveckling, strategisk rådgivning och förverkligande. Vi är idag 17 medarbetare på vårt kontor vid Slussen och har ett kontor i Oslo. Läs mer om oss på www.ecoloop.se

Trafikplanerare, offentlig förvaltningVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ecoloop AB
Hemsida:
www.ecoloop.se

Ansökan

Referens:
Trafikplanerare-Ecoloop
E-postadress:
rekrytering@confideraurval.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb