Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Utredare

Om tjänsten

Sveriges Yngre Läkares Förening söker
Utredare
till sitt kansli i Stockholm.

Sveriges Yngre Läkares Förening (SYLF) är en delförening inom Sveriges Läkarförbund, läkarnas fackliga organisation. SYLF har knappt 11 000 medlemmar och 27 lokalavdelningar runt om i landet. SYLF arbetar med frågor som berör läkare tidigt i karriären inom allt ifrån arbetsmiljö och anställningsvillkor till utbildning, forskning och sjukvårdspolitik. På SYLF:s kansli finns två anställda, men eftersom SYLF delar lokaler med Läkarförbundets kansli på Villagatan 5 i Stockholm så det finns många arbetskamrater som arbetar inom samma område.

Arbetet innebär att ge stöd till SYLF:s styrelse, lokalavdelningar och medlemmar. I arbetsuppgifterna ingår utredningsarbete, rapportskrivande, statistikbearbetning och omvärldsbevakning, framför allt kring hälso- och sjukvårdsfrågor. Utredaren deltar i verksamhetsplaneringen tillsammans med föreningens ordförande, och ansvarar för det administrativa stödet till styrelsen.

Högskoleutbildning är ett krav, gärna med inriktning mot statsvetenskap, statistik och/eller ekonomi. Doktorsexamen är meriterande. Du är van att jobba självständigt och klarar att ha många uppgifter och projekt igång samtidigt. Då SYLF:s kansli endast består av två personer ? vid din sida har du vår kommunikatör/administratör ? är initiativförmåga, ansvarskänsla och förmåga att arbeta strukturerat av största vikt. Erfarenhet från förtroendemannaorganisation, annan ideell förening eller liknande är också meriterande, liksom kännedom om svensk hälso- och sjukvård och läkares arbetsvillkor. Personlig lämplighet beaktas.

Är du rätt person för oss kan vi erbjuda dig ett arbete mitt i en spännande verksamhet. Du kommer att få tillfälle till kontakter med våra medlemmar, andra organisationer som arbetar med sjukvårdsfrågor samt med läkarorganisationer i och utanför Sverige.

Provanställning 6 månader på heltid med tillträde så snart som möjligt, efter överenskommelse. Ambitionen är att anställningen efter ett halvår ska övergå i en tillsvidareanställning, om båda parter är nöjda.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till emma.spak@sylf.se.

Urval görs löpande och intervjuer kommer att hållas med start vecka 49.

För ytterligare upplysningar kontakta:

Emma Spak, SYLF:s ordförande, tel. 070-309 22 95, e-post: emma.spak@sylf.se eller
Kajsa Holmberg, utredningssekreterare, tel. 08-790 33 66, e-post: kajsa.holmberg@sylf.se

UtredningssekreterareVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
SVERIGES YNGRE LÄKARES FÖRENING
Hemsida:
http://www.sylf.se

Ansökan

E-postadress:
emma.spak@sylf.se


Senaste inkomna jobb