Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Assistant Controller till Forenom

Om tjänsten

Forenom är ett modernt och nytänkande företag inom corporate housing. Med rötter i Finland har man under de senaste åren framgångsrikt expanderat i Norden och man söker nu att ytterligare stärka upp teamet i Sverige med en Assistant Controller.

Om tjänsten

Vi letar efter en Assistant Controller vars huvudsakliga uppgift blir att stötta och avlasta i det dagliga arbetet inom finansfunktionen. Du kommer att axla huvudansvaret för fakturering och ha mycket interna såväl som externa kontaktytor. När du börjar hos Forenom kommer du till en dynamisk arbetsplats där det råder ett entreprenöriellt driv och en framåtanda. Du kommer att arbeta nära samt rapportera till ansvarig Business Controller för Forenom Sverige.

Några typiska arbetsuppgifter

- Ansvar för verksamhetens fakturahantering (korrigeringar, uppföljningar, fakturafrågor etc)
- Viss manuell hantering av leverantörsfakturor
- Betalningsuppföljningar och påminnelsehantering
- Delaktig i månadsrapporteringen tillsammans med ansvarig Business Controller
- Behjälplig med finansiella uppgifter gentemot Forenoms systerbolag i Danmark
- Agera kontaktperson mellan Forenom och kontrakterad redovisningsbyrå
- På sikt ta fram cash flow analyser och rapporter

För att lyckas i denna roll

För att vara framgångsrik i rollen som Assistant Controller tror vi att du har en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är bekväm med att arbeta i Excel och har förståelse för redovisningsprinciper. Vi ser gärna att du har arbetat vid sidan av studierna på tex en revisionsbyrå eller i en administrativ roll.

Mer om dig – vår nya kollega

Som person är du ansvarstagande, organiserad och en god lagspelare som trivs att arbeta i ett mindre team. Du är självgående och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Förutom att du är flytande i svenska behärskar du det engelska språket obehindrat.

Övertygad än?

Välkommen att skicka in din ansökan. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten eller processen, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Stecksén | sara.stecksen@barona.se

Mer information om Forenom

Forenom är Nordens ledande företag inom corporate housing. Målsättningen är att bli Nordeuropas största fram till 2020. Forenom är ett internationellt företag grundat i Finland och har kontor i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Forenom tillhör Barona Group tillsammans med 13 andra nordiska varumärke. I den expansiva fas som Forenom befinner sig i, har CapMan nu gått in som ny majoritetsägare. CapMans investering förväntas påskynda Forenoms tillväxt och utveckling på den internationella marknaden.

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord:

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Junior controller; Ekonomiassistent; Junior financial controller; Accounting; Ekonomiassistent; Ekonomi; Redovisning; Redovisningsassistent; Controllerassistent; Controller;

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
-
-
Lön:
-

Arbetsplats

Arbetsplats:
Barona Human Resource Services AB

Ansökan

Webbplats:
http://cv.barona.se/cv_barona/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=751
Sista ansökningsdag:
2017-12-13


Senaste inkomna jobb