Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avancerad ekonomiassistent

Om tjänsten

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Som avancerad ekonomiassistent arbetar du med den löpande bokföringen och assisterar i boksluten. Du ansvarar också för den allmänna kontorstrivseln och beställning av kontorsmaterial. Konsultuppdraget utförs på ett mindre kontor i fina lokaler mitt i centrala Göteborg.

Uppdraget är tänkt att börja i januari och vår kund har för avsikt att anställa konsulten efter 6 månader. Till att börja med är det ett deltidsuppdrag på 50%, vilket eventuellt kan komma att utökas efterhand.

Vem är du?
Du har ekonomisk utbildning och lämplig arbetslivserfarenhet är tex 2-3 år på redovisningsbyrå eller annan likvärdig ekonomisk bakgrund. Din personlighet är minst lika viktig för att passa in i verksamheten. Du har en positiv attityd och är lätt att ha att göra med. Som person är du prestigelös och har en mycket god känsla för service.

Vad kan vi erbjuda dig?
Spännande tjänster på intressanta företag, - både välkända och nystartade
• Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
• Möjlighet att jobba i svensk och internationell miljö
• Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter

Kontaktperson
Om du känner igen dig i beskrivningen ovan sök då på annonsen via vår hemsida. Ansvarig för tillsättning av tjänsten är konsultchef Eva Tiitso, tel 031-631531. Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
50%
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Experis Sverige Huvudkontor
Hemsida:
www.experis.se

Ansökan

Webbplats:
https://www.experis.se/sv/jobb-och-karriar/Jobb/?job=54EDC7C9-7545-44BF-8E85-2D245C8D8DE8
Sista ansökningsdag:
2015-12-15


Senaste inkomna jobb