Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven ekonomiassistent

Om tjänsten

Driven ekonomiassistent
Har du ett intresse för siffror och trivs med administrativa uppgifter? Randstad söker nu medarbetare inom ekonomi för kommande uppdrag! Vi letar efter dig som har lätt för att samarbeta och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och utvecklas i din roll som ekonomiassistent. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på!Uppdragsgivare: Randstad ABOrt: VäxjöArbetsbeskrivning:

I din roll som ekonomiassistent kommer du att få sitta brett med ekonomiuppgifter, bland annat:• Löpande bokföring

• Leverantörs- och kundreskontra

• In- och utbetalningar

• Avstämningsarbete

• Momsredovisning

• Deltagande i bokslutsredovisningKvalifikationer:

Vi söker dig som har ekonomiutbildning och minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis avstämningar, fakturering och hantering av leverantörskontra. Vidare har du god datorvana samt tidigare erfarenhet av ekonomisystem. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.Sista ansökningsdag:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.För information: Konsultchef Maria Hammarroth maria.hammarroth@randstad.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB

Ansökan

Referens:
201101191
Webbplats:
https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101191&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Sista ansökningsdag:
2017-12-17


Senaste inkomna jobb