Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonom mot leverantörsreskontra till BillerudKorsnäs

Om tjänsten

Om företaget
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Dina arbetsuppgifter
BillerudKorsnäs söker nu förstärkning av en noggrann, strukturerad och ansvarstagande ekonom som kan komma in och förstärka upp deras leverantörsreskontragrupp. Du kommer arbeta med olika delar i deras leverantörsreskontraprocess så som verifiering och förkontering av inskannade leverantörsfakturor, bistå godkännare och attestanter vid eventuella frågor, granska fakturor samt ansvara för avvikelsehantering och returnera ofullständiga fakturor. I rollen kommer du även bistå med att ta ut betalningsförslag inom tilldelat område, genomföra likviditetsprognoser samt hantera uppgifter i samband med bokslut.


Din profil
Vi ser gärna att du har relevant utbildning (civilekonom, yrkesteknisk, gymnasieekonom eller likvärdig) med inriktning mot redovisning eller ekonomistyrning. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har erfarenhet att arbeta med leverantörsreskontra/kundreskontra och har god förståelse för arbete inom ekonomiområdet. Vi ser gärna att du har vana av kundkontakter. Det är meriterande om du har arbetat i Agresso och/eller Basware.

Som person ser vi att du är ansvarstagande, noggrann, strukturerad samt är serviceminded. Du är bra på att arbeta i grupp samt skapa relationer. Du ska ha en problemlösande attityd, lätt för att lära dig nya saker inom området samt ha ett starkt driv att vilja arbeta och utvecklas. Vi ser gärna att du har ett intresse för att driva förändring och utveckling.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos BillerudKorsnäs med start 1 Mars. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är du den vi söker?

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB, frågor om tjänsten hänvisas till Annika Mörck. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 28 februari.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstid, mer än 6 månader
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Hemsida:
http://www.clockworkpersonal.se

Ansökan

Referens:
5377
Webbplats:
http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=5377&apply=true
Sista ansökningsdag:
2019-02-28


Senaste inkomna jobb