Ekonom- och supporttjänst i Malmö

Om tjänsten

**Om tjänsten**

På Starweb brinner vi för digital handel! Vi växer och söker nu en driven person som i första hand kommer hantera kundrelaterade ekonomiärenden såsom kundfakturering, uppföljning av inkasso (extern byrå), löpande prisjusteringar m.m. Kundkontakt per mejl och telefon. All fakturering hanteras ifrån Fortnox ekonomiprogram samt Starweb CMS.

Tjänsten är på heltid och ekonomiärendena tar i dagsläget ca 50-60% av en heltidstjänst, övrig tid kommer du därför ingå i vårt supportteam om 4 personer i Malmö med Niclas Swenson som supportchef. Du kommer även ha en nära kollega som utbildar dig i hur den månatliga kundfaktureringen går till.

Tillsammans erbjuder vi marknadens nästa generations e-handelslösning. Vi söker dig som har ett starkt driv och vill prestera på topp. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och förståelse för kvalité kommer vara direkt avgörande till hur du kommer att lyckas i din roll. Relationen med kunderna är viktig, och att ge ett professionellt bemötande.

**Du har**

- Minst 2 års tidigare erfarenhet inom ekonomi eller kundtjänst (gärna inom B2B)

- God förståelse mellan teknik och affärsnytta

- Vanan att löpande sätta upp mål & riktlinjer tillsammans med dina kollegor

- Ett intresse för den digital revolutionen som sker inom marknadsplatser, sociala medier, e-handel etc

- Självklart att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, och har goda kunskaper i engelska

**Om Starweb**

Starweb e-handelsplattform är byggd för tillväxt. Våra handlare kan sälja online, internationellt, eller i fysisk butik.

I snart 20 år har Starweb haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Vi jobbar med ren e-handel, kombinationen av fysisk butik och e-handel samt satsar stort på B2B.

Idag har vi över 600 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI Fly och Sveriges Radio!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Det stort utrymme för eget ansvar i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen. Huvudkontoret ligger i Malmö och ett säljkontor i Stockholm.
Lön:
Vi sitter i trevliga lokaler och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds därför bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Det finns möjlighet att jobba hemifrån på onsdagar.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Starweb AB
Hemsida:
http://www.starweb.se

Ansökan

Referens:
EKONOMI2018
E-postadress:
anstallning@starweb.se
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Övrigt:
Ansökan innehållande CV, personligt brev, gärna referenscase och löneanspråk skickas via e-post till anstallning@starweb.se. Välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Senaste inkomna jobb