Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonom, vik.

Om tjänsten

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 60 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.

Våra uppgifter är att utveckla kommunens ekonomistyrning och redovisning. Vi ansvarar även för den finansiella strategin och planeringen.
Vår löpande verksamhet innefattar central kassafunktion och systemansvar för kommunens ekonomisystem.

Vi söker en Ekonom till Ekonomikontoret. Ekonomikontoret tillhör Kommunstyrelsens förvaltning och är kommunens centrala ekonomifunktion. Tjänsten är underställd ekonomidirektören.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med budget, prognos, uppföljning och analys för kommunstyrelsens förvaltning samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom redovisning, bokslut och systemförvaltning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande. Gärna erfarenhet från ekonomiarbete inom kommun.
Analytisk och noggrann. Kunna hantera skriftlig information, siffror och dra rätt slutsatser. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Utåtriktad, ödmjuk, lyssnande och prestigelös.
Förmåga att arbeta självständigt och kunna planera sitt arbete. Det skall finnas en motivation och förmåga att leverera resultat under de tidsramar som arbetet sätter upp.


ÖVRIGT
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast möjligt., upphör: Tjänsten är ett vikariat på 6 månader.
Lön:
Enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Varbergs kommun, Ekonomikontoret

Ansökan

Referens:
A519279
Webbplats:
https://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75242682-7cb2-491b-a785-be84cde839df&TK=3f01b8ab-a9ba-45bf-9f58-43e67755c6a3
Sista ansökningsdag:
2015-12-07


Senaste inkomna jobb