Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiadministratör

Om tjänsten

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

ARBETSUPPGIFTER
Den centrala ekonomienheten i Partille kommun söker en ekonomiadministratör. Ekonomienheten består av 7 personer och där ditt ansvarsområde är kommunens kundreskontra. Tjänsten innebär daglig kontakt med kunder samt ett stödjande och konsultativt arbetssätt internt för att utveckla kommunens faktureringsprocess.
I tjänsten ingår bla kundinbetalningar, påminnelsehantering och kontakt med kommunens inkassobolag. Du är också ansvarig för avstämningar och visst bokslutsarbete. I tjänsten ingår även att vara systemansvarig för kundreskontra.KVALIFIKATIONER
Du bör ha en ekonomiutbildning från gymnasienivå samt dokumenterad administrativ påbyggnad. Du bör även ha erfarenhet från arbete inom kundreskontra, gärna inom annan offentlig förvaltning. Dina kunskaper i svenska är goda i såväl tal som skrift. Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga samt är lösningsfokuserad. Du bör ha goda kunskaper i Officepaketet. För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, positiv och har en förmåga att ta initiativ. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat genom öppenhet och ansvarskänsla. Vidare har du ett engagemang och en vilja att lära dig mer för att utvecklas själv och utveckla arbetet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.
Lön:
Månadsanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Partille kommun, Kommunkontoret

Ansökan

Referens:
A434266
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0f00da41-6207-4333-9ea6-2f06779e45a8&TK=cbe5d2ea-1003-4b69-81a1-73a9eb14a56b
Sista ansökningsdag:
2014-12-10


Senaste inkomna jobb