Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiadministratör

Om tjänsten

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar; Nära till varandra, till idéerna och till besluten. Vi som arbetar här gör det för att vi vill ge bästa möjliga service till våra medborgare. Som arbetsgivare värnar vi om din livskvalitet. Det är viktigt att du som anställd trivs och mår bra. Därför satsar vi på bra arbetsvillkor, ett gott ledarskap och uppmuntrar ditt engagemang. Vi värdesätter din unika kunskap och erfarenhet och ser gärna att du som anställd är delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Hos oss är vi stolta över vår kommun och vårt arbete. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet!
ARBETSUPPGIFTER
Vår fantastiska ekonomiadministratör går i pension, vill du ta hennes plats?

Ekonomienheten har det samlade ansvaret för att leda och utveckla ekonomistyrningen i kommunen samt att vara en intern servicefunktion inom ekonomiområdet. På enheten arbetar 9 personer.

Som ekonomiadministratör kommer du att vara systemförvaltare för ekonomisystemet Visma. Du kommer även att ansvara för leverantörsreskontran och de arbetsuppgifter som är förknippade med det. Du ansvarar för kodplanen, vilken behöver revideras inom en snar framtid.

Andra arbetsuppgifter är bland annat dagrapporter, löpande avstämningar, årsskiftesrutiner i ekonomisystemet och uppdatera ekonomisidorna på intranätet och hemsidan. Du ska också vara behjälplig i arbetet med delårsbokslut och bokslut samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomienhet.

I ett led att öka kvalitetssäkringen på avdelningen arbetar vi med att vara backup för varandra och hjälper varandra när det behövs.

Som en naturlig del i arbetet ingår att ansvara för den löpande utvecklingen av ekonomisystemet och hjälpa användarna i deras dagliga arbete. Rutiner, lathundar och manualer ska skrivas och underhållas.

Vi uppmuntrar till att nya idéer prövas och värdesätter intresse för effektivare arbetssätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en ekonomiutbildning eller motsvarande på lägst gymnasienivå. Du ska ha god datorvana och bör ha kunskaper i Officeprogrammen.
Du kan och har arbetat med redovisning/bokföring.
Det är meriterande om du har erfarenhet av systemförvaltning i något ekonomi-/affärssystem.

Det är viktigt med god samarbetsförmåga och att vara serviceinriktad, då en del av jobbet går ut på att ge stöd och service till förvaltningarna. Du är strukturerad och noggrann, kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du ska vara snabblärd, flexibel och hjälpa till där det behövs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi avser att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde beräknas äga rum kring månadsskiftet maj-juni eller enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Svenljunga kommun, Ekonomienheten

Ansökan

Referens:
22/2019
Webbplats:
https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=779efaca-8582-4f29-9767-42f288c237d7&publishCode=AMS&TK=0afbe75c-2c49-4b8e-9fe0-3d6abb1d558d
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb