Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

EKONOMIADMINISTRATÖR TILL LINGMERTHS RESEBYRÅ

Om tjänsten

Tycker du det är kul med siffror? Är du även serviceinriktad och strukturerad? Vårt team på Lingmerths växer och vi söker nu en ekonomiadministratör som vill följa med på vår resa!

Som ekonomiadministratör hos oss ansvarar du bland annat för hantering av leverantörsfakturor i kombination med att du konterar, bokför och stämmer av vissa konton. I det dagliga arbetet supportar du våra leverantörer i deras frågeställningar och vid behov stöttar du även dina kollegor med olika förekommande uppgifter som ryms på en ekonomiavdelning. Du ingår i ett team om sju personer och rapporterar till ekonomichef. Placeringsort är Nässjö.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av ekonomi och administrativt arbete gärna med en relevant utbildning inom området. Tjänsten passar dig som trivs i en roll med struktur och stort eget ansvar samt att känna ett ägandeskap kring dina arbetsuppgifter. Du utför dina uppgifter med hög noggrannhet och är en van användare av olika system & Office-paketet. Meriterande är om du arbetat i Dynamics och Palette. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper

Vi erbjuder en viktig och omväxlande roll i en personlig och dynamisk organisation. Vill du följa med på resan?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialisttjänster. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Catharina Bülow på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 10 mars.

Lingmerths Resebyrå är en fullserviceresebyrå, vilket innebär att vi hanterar såväl affärs- och privatresor som grupp- och konferensresor. Visionen är att vara den personliga resebyrån som förenklar resandet. Vi har funnits sedan 1950 och är en av Sveriges äldsta resebyråer. Lingmerths Resebyrå finns på 10 orter i södra Sverige, har ca 100 anställda och omsätter drygt 900 miljoner kr. Huvudkontoret ligger i Nässjö. Lingmerths Resebyrå är sedan 1992 ett helägt dotterbolag till Höglandets Invest AB. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt standarden ISO 9001 och ISO 14001, vilket är ett bevis på att vi tar kvalitet och miljö på största allvar. Läs mer på www.lingmerths.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lingmerths Resebyrå

Ansökan

Webbplats:
https://www.nyposition.se/uppdrag/4083/ekonomiadministrator
Sista ansökningsdag:
2019-03-10


Senaste inkomna jobb