Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiadministratör till Tetra Chemicals Europe Huvudkontor

Om tjänsten

TETRA Chemicals Europe är världens ledande producent och marknadsförare av kalciumklorid. Med huvudkontor i centrala Helsingborg står nu TETRA Chemicals Europe inför sin högsäsong på sin ekonomiadministration. Med en fot i den internationella affären och en i den lokala kulturen präglas detta kontor av öppna och jordnära skåningar! Nu har du en möjlighet att vara en del av TETRA Chemicals Europe framgång i en kombinationsroll som minst sagt är av varierande och spännande karaktär!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för TETRA Chemicals Europes räkning en Ekonomiadministratör som vill arbeta i en delad roll med fokus på backoffice administration men även ekonomi.

TETRA Chemicals Europe är den största producenten och marknadsföraren av kalciumklorid i Europa. Eftersom kalciumklorid är en av de mest mångsidiga kemikalierna, används den för ett brett utbud av applikationer inom ett antal branscher. Under perioden Mars till Augusti går TETRA Chemicals Europe in i sin högsäsong där du i kombinationsrollen som ekonomiadministratör kommer vara nyckelspelare till framgången för denna period. På huvudkontoret beläget i centrala Helsingborg erbjuds du mycket frihet under ansvar. Idag är de 18 medarbetare som bidrar till den härliga stämningen som ser fram emot att välkomna ytterligare en kollega under en period. TETRA Chemicals Europe månar mycket om att sina medarbetare både skall ha roligt på jobbet och med ett starkt resultatfokus.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TETRA Chemicals Europe. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till Augusti.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiadministratör arbetar du i kombinerad och varierande roll där ditt huvudansvar är att supportera och stödja två olika avdelningar på kontoret under två olika perioder. De två perioderna kommer därav att innebära en varierande karaktär av arbetsuppgifter men även kontaktytor.

Under de olika perioderna kommer du bland annat att:

Period Mars-Juni agera supporterande backoffice till kundserviceavdelningen.
* Hantera orders i systemet och boka ut orders
* Skicka lastnings referenser till åkeri och kunder
* Administrera fakturor

Period Juli-Augusti agera supporterande ekonomiassistent till ekonomiavdelningen.
* Leverantörsfaktura hantering
* Supportera teamet i tillhörande ekonomiadministration

VI SÖKER DIG SOM
* Tidigare erfarenhet av att arbeta med liknande ekonomiadministrativa arbetsuppgifter
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
* God förståelse för ekonomins grunder

Det är meriterande om...
* Erfarenhet av att arbeta i större affärssystem
* Eftergymnasial utbildning i ekonomi från Universitet/Högskola/YH

Som person har du en positiv och nyfiken inställning som gör att du på ett självständigt sätt tar dig an dina uppgifter och löser eventuella hinder som uppstår. Du har förmågan att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt för att hinna med deadlines utan att tumma på kvalitén. För att passa in i denna grupp bidrar du med energi, har en genuin servicekänsla och känner stort engagemang i de arbetsuppgifter du tar dig an.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Mars
* Omfattning: 100 %
* Placering: Helsingborg, centrum
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
TETRA Chemicals Europe tillverkar och marknadsför kalciumklorid för ett brett spektrum av applikationsområden: pappersindustrin, vattenrening, livsmedel, vägunderhåll samt byggindustrin är några exempel. TETRA Chemicals är världsledande inom branschen och ett helägt dotterbolag till TETRA Technologies är noterat på New York börsen. Lång erfarenhet, innovativ produktutveckling och rationell logistik gör att TETRA Chemicals Europe kan erbjuda produkter av hög kvalitet samt kostnadseffektiva lösningar. Huvudkontoret är beläget i centrala Helsingborg och företagskulturen präglas av engagemang, laganda, prestigelöshet och professionalism.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid 100 %
Kontorarbetstider
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021816
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ekonomiadministrator-till-tetra-chemicals-europe-huvudkontor/15021816?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-13


Senaste inkomna jobb