Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiadministratör vid biologiska institutionen

Om tjänsten

Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 42 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Vid Naturvetenskapliga fakulteten bedrivs forskning och utbildning inom biologi, astronomi, fysik, geovetenskap, kemi, matematik och miljövetenskap. Verksamheten bedrivs vid tio institutioner samlade inom norra universitetsområdet. Fakulteten har ca 1900 studenter, 330 forskarstuderande och 700 anställda.Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är ekonomiadministration med tyngdpunkt på fakturahantering, löpande bokföring samt handläggning av reseräkningar och utlägg.

Administration i samband med disputationer är en återkommande arbetsuppgift. Administration och service kopplad till forskning och forskarutbildning samt delvis grundutbildning ingår i det dagliga arbetet. Arbetet innebär kontakter med ett stort antal forskare/lärare och doktorander och nära samverkan med administratörer inom institutionen och vid LU i övrigt.Kvalifikationer

Krav:

- 3-årig utbildning på gymnasienivå.
- Mångårig erfarenhet av ekonomiadministration, särskilt av efterfrågade arbetsuppgifter, i en forskningsintensiv miljö vid Lunds universitet.
- Erfarenhet av att arbeta i de administrativa system som Lunds universitet använder, t.ex. Proceedo, Primula och Raindance samt har kunskaper om universitetets organisation och regelverk.
- Goda kunskaper i Officepaketet.
- God förmåga att använda svenska och engelska i tal och i skrift.
- Anställningen ställer krav på att du självständigt kan strukturera ditt arbete och hantera arbetstoppar samt ta egna initiativ.

Du är motiverad, kommunikativ, flexibel och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta, och är en god problemlösare med förmåga att hantera medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hänsyn kommer att tas till hur den sökande genom sin erfarenhet och kompetens bedöms komplettera och stärka det administrativa arbetet inom institutionen samt bidra till framtida utveckling.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.


Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
75. Tillträde: 2018-01-01 tom 2018-12-31
Visstidsanställning
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lunds universitet, Naturvetenskapliga fakulteten, biologiska institutionen

Ansökan

Referens:
PA2017/3625
Webbplats:
https://lu.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178442/type:job/where:1/apply:1
Sista ansökningsdag:
2017-12-04


Senaste inkomna jobb