Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent, deltidsuppdrag i sommar, omfattning 40 %

Om tjänsten

Vårt uppdrag:
Avanzera söker en ekonomiassistent som skall komma in och hjälpa vår kund med deras reskontra under en 7 veckors period i sommar, omfattning 2 dagar i veckan med start vecka 26.
Vår kund sitter i trivsamma lokaler i Liljeholmen i Stockholm.

Vår uppdragsgivare är en ledande leverantör av plast- och metallrörsystem på den globala marknaden. Produktportföljen inkluderar rör, rördelar, ventiler och motsvarande automations- och sammanfogningsteknologier inom industrin, VVS, VA så väl som vatten och gasinstallationer.

Nu söker vi dig som är van vid att arbeta som ekonomiassistent och som söker ett deltidsarbete under sommaren. Under vissa veckor kommer du att få sällskap av dina två kollegor på ekonomiavdelningen, under andra veckor ansvar du självständigt för ditt område.

Som ekonomikonsult på Avanzera är du med och bidrar till framgång hos våra kunder.


Arbetsuppgifter:
Som ekonomiassistent har du följande arbetsuppgifter:

• Leverantörsreskontra
• Kundreskontra
• Inbetalningar
• Periodiseringar
• Släppa kreditspärrar
• Övriga förekommande administrativa uppgifterDin bakgrund:
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP men ej ett krav. Som person ser vi att du är trygg, självgående, effektiv, initiativtagande och noggrann.

Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Att ansöka tar bara en minut, fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt eget CV så är du en av våra kandidater till tjänsten.Bemanning med personligt engagemang:
Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid - Enligt överenskommelse
Sommarjobb
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Avanzera AB
Hemsida:
http://www.avanzera.se

Ansökan

Referens:
1034
Webbplats:
http://www.avanzera.se/lediga_jobb/jobbannons/?jaid=1034
Sista ansökningsdag:
2019-04-17


Senaste inkomna jobb