Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent

Om tjänsten

Det händer mycket på HMB, vill du vara med? Till vårt huvudkontor i Falun söker vi nu en ekonomiassistent!

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent arbetar du i nära samarbete med våra administrativa medarbetare och har en stöttande roll inom ekonomifunktionen. Du kommer bland annat att hantera kund- och leverantörsreskontra, fakturering och göra avstämningar samt vara behjälplig i andra förekommande arbetsuppgifter, såsom lönehantering och bokslut.

Hos oss får du ett varierat och roligt arbete i ett stabilt företag som präglas av god stämning och öppet arbetsklimat. Du erbjuds goda möjligheter att själv påverka och forma din roll utefter dina kunskaper och erfarenheter.

Om dig
Vi vänder oss dig till som antingen har någon form av ekonomiutbildning och minst ett par års erfarenhet eller har skaffat dig motsvarande kunskaper genom mångårig yrkeserfarenhet. Du har grundläggande kunskaper inom ekonomiområdet och en stor vilja att utveckla din kompetens och lära dig nya arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av lönehantering och bokslut ser vi det som meriterande. Du är en van datoranvändare med goda kunskaper i Office-paketet och har erfarenhet av något ekonomisystem. Din svenska är mycket god i tal och skrift eftersom du ofta behöver kommunicera, både internt och externt.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ och har en hög servicekänsla. Att ha många kontaktytor och stor variation i dina arbetsuppgifter är något du trivs med. Du är noggrann och strukturerad och mån om att genomföra ditt arbete med gott resultat. Du har en prestigelös inställning, lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hugga i där det behövs.

Övrig information
Vi sitter i fina, nybyggda lokaler på Kolonnvägen i Falun. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin på Jobbet.se, 018-4707105.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 april 2019. Välkommen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Om oss
HMB Construction är ett av Sveriges 30 största byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vi ger våra medarbetare stort förtroende och förväntar oss kreativitet, ansvarstagande och engagemang i utbyte. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi ca 300 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad och äldreboenden.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
HMB Construction AB

Ansökan

Webbplats:
https://www.jobbet.se/platsannonser/platsannons/?id=cjsfpu1lw02nu0121xp36anjn
Sista ansökningsdag:
2019-04-14


Senaste inkomna jobb