Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent Halmstad

Om tjänsten

Som ekonomiassistent hos oss på Lidl är du en spindel i nätet och sköter stor del av kommunikationen mellan regionens 74 butiker och berörda avdelningar på centrallagret. Tillsammans med dina kollegor administrerar och förmedlar du ekonomisk information till och från olika avdelningar inom vår organisation och är ansiktet utåt för regionens ekonomiavdelning. Du har daglig kontakt med våra butiker för att assistera dem i deras ekonomiska arbete samt bearbetar och analyserar butikernas inventeringar och andra kostnadsposter. Du kommer även att ansvara för att stämma av priser, sortera prisskyltar och skicka ut post till butikerna. Utöver ekonomi så kommer ditt arbete även att bestå i att vara behjälplig när det gäller controlling, rapportering och IT-relaterade ärenden som inkommer via telefon, mail eller på plats. Detta arbete utförs i nära samarbete med de olika fackavdelningarna på vårt huvudkontor.

Tjänsten består av två efterföljande tidsbegränsade anställningar på heltid. Första anställningsperioden avser en tidsbegränsad tjänst för inlärning med tillträde snarast och t.o.m. 31/5 2018 som därefter övergår till ett semestervikariat perioden 1/6-31/8 2018. Kontoret ligger i direkt anslutning till vårt centrallager i Halmstad.

Vi ser gärna att du som söker har avslutad gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning och det med inriktning ekonomi/administration eller IT. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete där du blir betydelsefull för att vi ska fortsätta hålla hög kvalitet på vår administration. Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet från detaljhandeln.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en mycket god administrativ förmåga. Du är positiv och ett högt tempo är något som du trivs med. Egenskaper som karaktäriserar dig är att du är strukturerad, samarbetsvillig och lösningsorienterad. Du är en person med hög ambitionsnivå och som trivs med att arbeta självständigt och under eget ansvar. Har du kunskaper i engelska och/eller tyska samt tidigare erfarenhet av controlling, rapportering och/eller IT-support är det meriterande för oss.

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lidl Sverige KB
Hemsida:
http://www.lidl.se

Ansökan

Webbplats:
http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm
Sista ansökningsdag:
2018-02-27
Övrigt:
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.


Senaste inkomna jobb