Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent

Om tjänsten

Kort om tjänsten

För kommande uppdrag inom vår konsultverksamhet i Helsingborg söker vi en duktig ekonomiassistent.

Mer om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ansvara för kund- och eller leveranstöreskontra, löpande bokföring, exempelvis avstämningar etc. Du bör ha erfarenhet från något större affärssystem samt erfarenhet av Officepaketet, främst Excel. Viktigt är att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Din profil

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som ekonomiassistent. Du är noggrann, strukturerad och van vid ett högt tempo. Som människa är du öppen, social och har lätt att lära dig nya uppgifter. Du är inte rädd för nya utmaningar och trivs att arbeta både självständigt och i team.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

Är man inte en av de stora elefanterna måste man vara lite bättre och ge lite mer. Varje gång. Det är lite jobbigare men ack så mycket roligare. Vi vet, för de flesta av oss har tidigare arbetat hos de största. Sedan 2006 bygger vi ett nytt och annorlunda bemanningsföretag, som just nu är det snabbast växande i Sverige.
Dreamwork har idag ca 300 anställda varav 50 internt. Vi har över 800 personer i våra omställningsprogram och finns på tolv platser i Sverige och har en CV-databas med över 500 000 kandidater. Våra garantier är marknadens bästa och vi har en målsättning att vara branschens trevligaste arbetsgivare. Dreamwork erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Visstidsanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Dreamwork Scandinavia AB
Hemsida:
http://www.dreamwork.se/

Ansökan

Referens:
2653
Webbplats:
http://www.dreamwork.se/jobbsokare/jobb.aspx?id=2653
Sista ansökningsdag:
2014-12-12
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb