Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent i en varierad roll till Spectrogon

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll som ekonomiassistent hos vår kund Spectrogon.

Spectrogon är ett högteknologiskt företag som specialiserar sig på tillverkning och design av optiska interferensfilter, tunnfilmsbeläggningar samt holografiska gitter. De har över 45 års erfarenhet av tillverkning och jobbar aktivt för en bra arbetsmiljö. Spectrogon har sitt huvudkontor i Arninge - Täby, där du kommer vara placerad, samt en mindre produktionsenhet i Roslags Näsby.

Vi söker dig som är nyfiken och noggrann som har tidigare erfarenhet inom ekonomi. I rollen som ekonomiassistent kommer du ha en varierad roll som innefattar arbetsuppgifter:
- Löner
- Tidsredovisning, attestering.
- Redovisning
- Fakturahantering (hantering av inkommande)
- Kontakt med kunder
- Inköp av kontorsmaterial
- Växeltelefonhantering, koppla samman samtal.

Krav
Svenska och Engelska i tal och skrift.
God datavana.
Ekonomisk bakgrund – teoretisk eller praktisk.

Meriterande om du arbetat i Monitor och Hogia tidigare.

Spectrogon tillämpar teknikavtalet, har sjukvårdsförsäkring och flextid.

Spectrogon samarbetar med Prowork i denna rekrytering och alla ansökningar går via Prowork i första skedet, du blir direkt anställd av vår kund. Skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har frågor eller funderingar.


Vi söker dig som motiveras av problemlösning, du är nyfiken och vill utvecklas inom yrket. Du vågar ställa frågor när du inte kan och du gillar utmaningarna som du stöter på. Vi ser gärna att du är prestigelös, likt resten på Spectrogon, och kan stötta där behov finns.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Prowork Bemanning AB

Ansökan

E-postadress:
Cecilia@prowork.se
Sista ansökningsdag:
2019-03-03


Senaste inkomna jobb