Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent i utvecklande roll hos kund

Om tjänsten

Om tjänsten:

För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent till ett bolag i Bromma. Bolaget är i expansion och sitter i närheten av Bromma Blocks. Rollen rapporterar till Ekonomichefen men du kommer även att få arbeta tillsammans med andra medarbetare i organisationen. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:

- Löpande bokföring
- Fakturahantering
- Kund- och leverantörsreskontra
- Kundkontakt/Påminnelsehantering

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi alternativt några års erfarenhet av arbete som Ekonomiassistent. Denna roll är för dig som vill utvecklas i din roll och arbeta i en organisation som har ett nära samarbete mellan alla avdelningar.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, du skulle ingå i en arbetsgrupp som gillar att prestera men även prioriterar glädje. För att trivas i sin arbetsgrupp är det viktigt att du är glad, driven, social och trivs med att arbeta i team.

Det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har goda kunskaper MSOfficepaketet och har du tidigare arbetat i Navision är detta meriterande. Vi söker dig som är snabblärd, positiv och har ett stort intresse för ekonomi och siffror.

Du erbjuds:

En roll som Ekonomiassistent hos ett spännande bolag som expanderar kraftigt genom organisk tillväxt. Denna roll är för dig som har ett stort driv och som tycker om att arbeta med ekonomi nära tillsammans med kollegor. Tjänsten är med start den 1:a december (eller enligt överenskommelse) och är ett föräldravikariat på minst 1 år. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på B3P och Arbetstiderna är 08.00 - 17.00.Lön enligt. ök

Ansökan:

Är det dig vi söker? Ansök idag!

Vi jobbar med ett löpande urval och det innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför snarast. Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila alexander@b3p.se Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Ekonomiassisten i utvecklande roll hos kund
12 månader vikariat
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
B3 Personal AB

Ansökan

Webbplats:
http://www.b3p.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=157
Sista ansökningsdag:
2017-11-24


Senaste inkomna jobb