Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent inom kundreskontra sökes

Om tjänsten

Vi på Perido letar efter två ekonomiassistenter inom kundreskontra till en av våra kunder, en välkänd och populär företagskedja som finns i hela Norden. Tjänsten är placerad på företagets kontor i Stockholms innerstad.

Vad innebär rollen som ekonomiassistent? Tillsammans med ditt team ansvarar ni för all löpande hantering av de olika delar som kundreskontran innefattar. I arbetsuppgifterna ingår:

• Bokning av kundinbetalningar
• Hantering av manuella utbetalningar och manuell fakturering
• Intercompany-fakturering
• Krav- påminnelse- och inkassohantering
• Utredning av kundsaldon mellan kassasystem och kundreskontra
• Analys och bokning av osäkra kundfordringar
• Avstämning och analys av balanskonton

Utöver detta innehåller rollen mycket kontakt och samarbete med butiker, övriga avdelningar och huvudkontoret, så här kommer din kommunikativa sida väl till användning.

Vem letar vi efter? Vi letar efter dig som har minst ett års arbetslivserfarenhet från kundreskontra och känner dig redo för nya utmaningar i en omväxlande roll. Runt dig kommer du att ha många duktiga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper – en perfekt möjlighet att få lära sig nya saker med andra ord! Stämmer egenskaper som noggrann, social och hjälpsam in på dig så kommer du att passa perfekt i den här rollen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kravprofil

• Gymnasial utbildning inom ekonomi
• Minst ett års arbetslivserfarenhet från kundreskontra
• Kunskaper i ekonomisystem
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2018-09-30 med möjlighet till tillsvidareanställning som konsult. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.


Har du tidigare erfarenhet av arbete med reskontra och känner dig redo för nya utmaningar i en omväxlande roll? Vi söker två ekonomiassistenter inom kundreskontra till en av våra kunder, ett uppskattat företag med verksamheter runt om i Norden.

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30073 i ämnesraden.

Kontakt
Frågor: fraga@perido.se
Hemsida: www.perido.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
30073
Webbplats:
https://perido.se/jobb/ekonomiassistent-inom-kundreskontra-sokes/
Sista ansökningsdag:
2018-06-15


Senaste inkomna jobb