Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent inom kundreskontra

Om tjänsten

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning i Bromma, Stockholm. Du kommer arbeta som ekonomiassistent och ingå i ett större ekonomiteam. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund.

Arbetsuppgifter:
I din roll som ekonomiassistent inom kundreskontra kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta:

- Matchning av fakturor
- Månadsavstämningar
- Kundkontakt gällande fakturafrågor
- Hantering av betalningspåminnelser

Vem är du?
Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och trivs med kundreskontrauppgifter. För att trivas i rollen är du en positiv person. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt. Vidare är du van att arbeta i ett högt tempo med stora flöden.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person.

Skicka din ansökan till: http://karriarportal.brightby.se

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Sara Smedeby på telefon 073-917 79 89 eller sara.smedeby@brightby.se.

Välkommen med din ansökan!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
BRIGHTBY AB
Hemsida:
http://www.brightby.se/page/ladda-upp-ditt-cv

AnsökanSenaste inkomna jobb