Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent inom kundreskontra

Om tjänsten

Nu söker vi på TNG en ekonomiassistent inom kundreskontra med vana av att arbeta inom krav och inkasso. Vår kund är ett IT-företag i Kista, med drygt 5000 anställda i sju Iänder i Norden och Baltikum. Företaget är marknadsledande inom IT-infrastruktur och ingår i en koncern som omsätter 20 miljarder kronor. Den svenska verksamheten har 1700 anställda och har sitt huvudsäte i Kista utanför Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en ekonomiassistent som kommer att arbeta inom kundreskontra med ett stort fokus på krav och inkasso. Det kommer även innefatta övriga löpande uppgifter inom kundreskontra såsom fakturering, bankavstämningar och löpande redovisning. Du kommer att arbeta med stora flöden och de systemen du kommer att arbeta med är Excel och Navision.

Denna tjänst innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar som konsult ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid med start omgående och väntas pågå i sex månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Vem är du? 
Vi ser att du har erfarenhet som ekonomiassistent inom kundreskontra och att du redan är bekant med de förekommande arbetsuppgifterna. Du har arbetat med krav- och inkassohantering och har därigenom vanan av att arbeta med externa kontaktytor. Det är ett krav på att du är en god Excel-användare och om du har erfarenhet av Navision är det meriterande.

Som person är du proaktiv, ambitiös och uppskattar arbetsmiljöer som präglas av högt tempo och god stämning. Vidare är du noggrann och villig att utvecklas. Du är trygg i dig själv och trivs med kundkontakten som en vardaglig del av ditt arbete. 

Om TNG
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser – dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och bidrar långsiktigt till en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och unika erbjudande och vi har växt snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du omfattas också av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult på TNG kommer du även ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som har en kontinuerlig kontakt med dig, arbetar för att du ska få en önskad utveckling i din yrkesroll samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Kontorstider Start enligt överenskommelse, men helst så snart som möjligt. Pågår i minst 6 mån.
Lön:
Lön enligt ö.k

Arbetsplats

Arbetsplats:
TNG Group AB
Hemsida:
http://www.tng.se/

Ansökan

Webbplats:
https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=B99CF587-32E8-465A-AB4D-8408E4EEFB4E&src=AMS
Sista ansökningsdag:
2015-12-23
Övrigt:
Ansöker gör du genom att använda länken nedan.


Senaste inkomna jobb