Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes!

Om tjänsten

Har du erfarenhet av leverantörsreskontra? Har du studerat ekonomi på exempelvis gymnasiet eller via en yrkeshögskola? Då söker vi dig som kan starta omgående i rollen som ekonomiassistent inom utbildningsbranschen. Detta är perfekta chansen att sätta mer erfarenhet på ditt CV och utvecklas!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en ekonomiassisten inom utbildningsbranschen med inriktning på leverantörsreskontra.

Du blir en del av ett ekonomiteam där du kommer få ansvaret kring leverantörsreskontran och att fakturorna alltid attesteras i tid och helst med marginal innan förfallodatum.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig så länge företaget har ett behov vilket uppskattats till några månader, då uppgifterna kommer att ingå i en större roll framöver.

ARBETSUPPGIFTER
* I denna roll kommer du att att:


* Vara ansvarig för att alla leverantörsfakturor attesteras i tid
* Hantera stora mängder fakturor dagligen


Tjänsten passar dig som har erfarenhet av leverantörskontra sedan tidigare och kan komma in i rollen snabbt. Exempelvis har du arbetat med leverantörsrekontra under dina studier, och nu söker ditt första arbete efter examen för att fylla på ditt CV.

VI SÖKER DIG SOM
* Kan börja OMGÅENDE


* Har praktisk erfarenhet av leverantörsreskontra sedan tidigare
* God kunskap inom ekonomigrunderna och fakturaflödet
* Talar och skriver obehindrat på svenska


Det är meriterande om du…


* Har erfarenhet av programmen Visma eller Net


Som person är du ansvarstagande och låter dig inte bli överkörd. Du ser till att arbetet blir gjort, både effektivt och noggrannt. Du snappar snabbt upp nya saker och har en god förståelse för ekonomigrunderna

Övrig information


* Start: OMGÅENDE
* Omfattning: Heltid
* Lön: TImbaserad månadslön
* Placering: Stockholm, Södermalm
* Kontaktuppgifter: (Valfri, du bedömer själv om du vill ha med dina egna kontaktuppgifter eller inte).
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100% , Några månader
8-17
Lön:
Enligt avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work
Hemsida:
http://www.academicwork.se

Ansökan

Referens:
15021798
Webbplats:
http://www.academicwork.se/jobad/ekonomiassistent-inom-leverantorsreskontra-sokes/15021798?apply=1
Sista ansökningsdag:
2019-03-12


Senaste inkomna jobb