Ekonomiassistent

Om tjänsten

Om arbetsgivaren
Nova Park Conference och Steningevik Konferens är båda fyrstjärniga hotell- och konferensanläggningar. Nova Park har 117 hotellrum, 213 bäddar och i vår största lokal har vi kapacitet för upp till 300 personer. Steningevik har 61 hotellrum samt plats för upp till 100 personer i vår största lokal. Tillsammans omsätter anläggningarna cirka 100 miljoner. Med våra mycket strategiska lägen endast minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm och Uppsala är vi ett av förstahandsvalen för mötesbokaren. Hos oss finns plats för alla typer av möten och konferenser samt även för utställningar, mässor och produktlanseringar. Båda anläggningarna är certifierade till högsta nivån inom Safe Hotels och är även miljöcertifierade hos Greenkey.

Om tjänsten 
Tjänsten innebär att arbeta med den löpande redovisningen för de båda anläggningarna Nova Park och Steningevik. Ditt fokus är på den löpande redovisningen, avstämningar, kund- och leverantörsfakturor och viss lönehantering.

Tjänsten är på deltid, 75%

Om dig 
Vi ser att du har en ekonomisk utbildning eller på annat sätt skaffat dig motsvarande kunskaper. Du har minst några års erfarenhet av arbete med redovisning. Din datorvana är god och du har erfarenhet av att arbeta i redovisningsprogram och andra systemstöd. Det är meriterande med kunskaper inom lön, liksom att ha arbetat i personalintensiva verksamheter.

Vi verkar i en servicebransch och för oss är det viktigt att alla som arbetar i organisationen håller en hög servicenivå - internt lika självklart som externt. 

Annat viktigt att veta
Arbetsplatsen är placerad på Nova Park i Knivsta men besök hos Steningevik i Märsta förekommer med viss regelbundenhet.

Vi kommer att arbeta med rekryteringen löpande och vi ber därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast den 24 februari.

Ev frågor besvaras av rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 0720 330036

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nova Park

Ansökan

Webbplats:
https://rc.jobbet.se/jobbet.se/rekrytering/aktiva/cjrw1tzee0zeh0189aemywdev/annons
Sista ansökningsdag:
2019-02-24


Senaste inkomna jobb