Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent

Om tjänsten

• Leverantörsreskontra-skanning, tolkning och kontering av ett stort antal leverantörsfakturor för olika företag
• Kontakt med leverantörer
• Kundfakturering och kundreskontraansvar
• På sikt biträda kundansvariga ekonomer med löpande bokföring och avstämningar
• administrativt ansvar för vårt ekonomisystem
• Registrera i underhållsprogrammet Vitec
• Delta aktivt i verksamhetsutveckling och driva projekt


Vi söker dig som är driven och har ett intresse för att använda och utveckla dina kunskaper inom ekonomi. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att vara ekonomiavdelningens ”spindel i nätet”.

Rollen kräver att du trivs med en kombination av internt administrativt arbete och extern kundkontakt. Du är noggrann och strukturerad med en förmåga att förstå hur saker och ting hänger samman. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad.

I rollen som ekonomiassistent utgör du en viktig del i arbetet med att erbjuda våra kunder en förstklassig service. Du kommer att ingå i ett team som hanterar både vår egen bokföring och ekonomisk förvaltning av våra kunders fastigheter. Dina närmaste kolleger arbetar som kundansvariga ekonomer. Du ges möjlighet att arbeta såväl självständigt som i grupp och du har dagligen kontakt med fastighetsägare, hyresgäster och olika leverantörer. Du kommer också ha ett nära samarbete med hela vår organisation.

Du har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå. Du är trygg i din ekonomiassistentroll och redo att utmanas. Du bör ha erfarenhet av leverantörsreskontra där flera företag hanteras. Har du erfarenhet av fastighetsmoms ser vi detta som positivt. Har du erfarenhet från fastighetssystemet Vitec och ekonomisystemet Fenix är detta meriterande.


Stadsbostäder är en privat företagsgrupp som i över 30 år har förvaltat bostäder och kommersiella fastigheter på uppdrag av fastighetsföretag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om ekonomi, administration, teknik och skötsel. Stadsbostäder befinner sig i en expansiv fas och för närvarande förvaltar vi drygt ett 150-tal fastigheter, huvudsakligen i Malmö och Lund, med ca 4000 lägenheter och 350 lokaler. I företaget finns idag 42 medarbetare.

Hos Stadsbostäder erbjuds du att arbeta i ett företag där stabilitet och långsiktighet kombineras med framåtanda och nytänkande. Vi befinner oss i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till nya utmaningar och vidareutveckling inom företaget.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
FÖRVALTNINGSAKTIEBOLAGET STADSBOSTÄDER

Ansökan

Referens:
Ekonomiassistent
E-postadress:
rekrytering@stadsbostad.se
Sista ansökningsdag:
2018-10-05


Senaste inkomna jobb