Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent med administrativt ansvar till Lidingö

Om tjänsten

Direktrekrytering till vår kund med arbetsplats på Lidingö.

Nu tillsätts en ekonomiassistenttjänst med administrativt ansvar för all patientrelaterad administration. Rollen innebär huvudsakligen att bevaka kundreskontran samt maximera antalet finansierade patientfall. Rollen innefattar även att hjälpa vår receptionist med att fylla tidboken när så är nödvändigt samt utreda ekonomirelaterade patientärenden.

Förkunskap från tandvården eller annan vårdbransch är meriterande men inte något krav.

Vår kund är en vårdgivare som erbjuder omfattande tandvårdsbehandlingar till patienter vars munhälsa utgör ett handikapp i livet. Detta är ofta starkt kopplat till sämre socioekonomisk situation. För att möjliggöra finansiering för patienter med sämre socioekonomi, bistår företaget patienterna med kostnadsförslag samt hjälper patienterna att söka finansiering externt vid behov.

Företaget omsätter ca. 25 miljoner och har 10 anställda.

Tillsättning av tjänsten sker i slutet av sommaren 2018.

Vi söker dig som:

• Har minst 1 - 2 års erfarenhet som ekonomiassistent eller motsvarande uppgifter
• Goda administrativa kunskaper i datormiljö
• Kan hålla en lugn och professionell ton gentemot kollegor, leverantörer, myndigheter och patienter
• Fullföljer de åtaganden som denne har gjort samt se till att uppgifterna blir gjorda
• Är flexibel inför nya situationer som uppstår samt kan tänka sig jobba vissa kvällar och eventuellt även en lördag per månad
• Initiativrik och kommer med egna förslag för att förbättra verksamheten
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska för att kunna kommunicera med vårdtagare och kollegor samt övriga myndigheter
• Fler språk är meriterande, ange i din ansökan vilka språk du behärskar


Vår kund är en vårdgivare som erbjuder omfattande tandvårdsbehandlingar till patienter vars munhälsa utgör ett handikapp i livet. Detta är ofta starkt kopplat till sämre socioekonomisk situation. För att möjliggöra finansiering för patienter med sämre socioekonomi, bistår företaget patienterna med kostnadsförslag samt hjälper patienterna att söka finansiering externt vid behov. Företaget omsätter 24 miljoner och har 10 anställda.

Personalstyrkans affärsidé är att erbjuda en modernare provanställning. Detta sker genom att sköta det bakomliggande arbetet som krävs för en lyckad rekrytering och under prövotiden äga anställningen. Efter överenskommen period erbjuds kunden att överta anställningen kostnadsfritt. Vi erbjuder även traditionell rekrytering och bemanningsuppdrag i Stockholmsområdet.

Just denna tjänst är en direktrekrytering till kund på Lidingö.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Detta är en direktrekrytering genom Personalstyrkan i Sverige AB med anställning hos vår kund på Lidingö. Tjänsten avser 100 % tjänstgöringsgrad.
Lön:
Vänligen lämna ditt löneanspråk för tjänsten när du söker.

Arbetsplats

Arbetsplats:
PERSONALSTYRKAN I SVERIGE AKTIEBOLAG
Hemsida:
http://www.personalstyrkan.se/

Ansökan

Referens:
EKONOMIASSISTENT LIDINGÖ MT
E-postadress:
jobb@personalstyrkan.se
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Övrigt:
Ansök via e-post med ämnesraden EKONOMIASSISTENT LIDINGÖ MT när du skickar in CV och personligt brev. Endast ansökningar via e-post i ett första skede behandlas. Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat är funnen.


Senaste inkomna jobb