Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent med inriktning på Löneadministration och administration

Om tjänsten

Vi är en organisation som är i ständig förändring, så det är en fördel att du inte är främmade för att utvecklas och ta till dig andra arbetsuppgifter inom ekonomienheten.

I rollen som löneadministratör kommer du ansvara för det löneadministrativa arbetet för ett antal av våra måleri- och golvenheter runt om i landet. Löneadministratörens uppgifter innebär bland annat:
• Personaladministration.
• Avstämning, kontroll och avräkning av löner.
• Kontakt med medarbetare i organisationen och externa intressenter.
• Avstämning av semesterkonton.

I övrig administration ingår bl.a.:
• Distribuering av beställningar från våra rikskunder.
• Orderhantering och viss vidarefakturering.
• Avstämning och matchning av ordrar.


Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av att jobba med löner och administration. Du har också ett genuint intresse för dessa arbetsuppgifter.

För tjänsten krävs att du har gott siffersinne, god datorvana, är noggrann, kvalitetsmedveten och flexibel. Andra personliga egenskaper vi värderar högt är god kommunikativ förmåga, eget driv och ett positivt sinne.

Sandå är det enda rikstäckande måleriet i Sverige och en av Europas största koncerner inom måleri och golv. Vi omsätter 1,5 miljarder och finns på över 50 orter runt om i landet och tillsammans är vi ca 1700 medarbetare. Sandå är Certifierad av Svensk Certifiering gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Läs gärna mer på www.sanda.se

Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor, möjlighet till utveckling och goda arbetsvillkor, med placering på vårt huvudkontor i Mörby Centrum, Danderyd.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Huvudkontor
Hemsida:
http://www.sanda.se

Ansökan

Referens:
Ekonomiassistent
E-postadress:
rekrytering@sanda.se
Sista ansökningsdag:
2018-05-27


Senaste inkomna jobb