Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent med kunskaper i det Danska språket

Om tjänsten

TEMP-TEAM Sverige AB är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i över 35 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Företagspresentation

Till en av våra kunder söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående. Vårt kundföretag är ett av Nordens största e-handelsbolag inom möbelområdet och befinner sig i kraftig expansion. Du kommer erbjudas möjligheten att arbeta med engagerade kollegor i ett expansivt och framgångsrikt företag som finns beläget i centrala Malmö, nära centralstationen. Du kommer bli anställd av oss på TEMP-TEAM Sverige AB och arbeta som konsult på heltid hos vår kund.

Tjänstebeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med leverantörsreskontran mot den Danska avdelningen men du kommer också arbeta en del med kundreskontran. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta, registrering och avstämningar, återbetalningar, fakturahantering, leverantörskontakter med uppföljningar, administration, samt allmänt förekommande arbetsuppgifter för en ekonomiavdelning.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du har ett par års erfarenhet från ekonomiarbete, gärna inom leverantörsreskontran. Då du kommer att arbeta mot den danska avdelningen ser vi det som starkt meriterande om du har kunskaper i det danska språket. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av något ekonomisystem.
Vidare är du noggrann, har en administrativ ådra och har lätt för att blanda kvalifikativt arbete med effektivitet. Du brinner för ekonomiyrket och siffror och vill vara med och utvecklas så väl dig själv som vårt kundföretag. Du är positiv till din natur, är prestigelös och anpassningsbar.


Ansökan

Då vi önskar tillsättning omgående för denna tjänst så välkomnar vi din ansökan per omgående för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Du söker tjänsten via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanny Malmberg på telefonnummer 040- 611 07 70.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
tillsvidareanställning
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
TEMP-TEAM Sverige AB
Hemsida:
http://www.temp-team.se/

Ansökan

Referens:
794
Webbplats:
https://temp-team.se/arbetssoekande/lediga-jobb/tjaenst/794#modal-apply-for-job
Sista ansökningsdag:
2015-09-11
Övrigt:
Vi föredrar ansökningar via webben


Senaste inkomna jobb