Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent med utvecklingsmöjligheter

Om tjänsten

RM Bilservice är Sveriges största och mest välutrustade skadeverkstad och ingår i verkstadskedjan Werksta under uppbyggnad. Vi söker dig som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen i koncernen tillsammans med oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiassistent erbjuds du en roll med varierande arbetsuppgifter i nära samarbete med ekonomiansvarig. Du kommer bla arbeta med:

- Leverantörs- och kundreskontra
- Löpande bokföring
- Viss löneadministration
- Inköp av kontorsmaterial
- Övrigt administrativt arbete
- Bokslutsarbete

Werkstakoncernen består f.n. av sex dotterbolag och kommer att växa kraftigt under de närmaste åren. Koncernövergripande funktioner kommer att byggas upp inom bl.a. ekonomi så att all gemensam ekonomi och administration utförs av moderbolaget. Med stor sannolikhet kommer denna tjänst att ingå i den organisationen med placeringsort Stockholm.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är utbildad redovisningsekonom med 3-5 års erfarenhet av liknade arbete. Du har goda kunskaper i MS Officepaketet. Erfarenhet av Visma Compact samt Visma Lön 600 är ett plus men inget krav. Erfarenhet av annat affärssystem är ett krav. Du behärskar god svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du positiv, social, ansvarsfull och prestigelös. Du trivs i att arbeta i en föränderlig miljö. Du har förmågan att självständigt prioritera och planera ditt arbete, är proaktiv i ditt förhållningssätt och tar egna initiativ.

RM Bilservice finns i Sveriges modernaste bilskadecenter med en rad innovativa lösningar för skadereparationer av premiumbilar. Anläggningen inrymmer den senaste utrustningen för skade-, glasreparationer, lackering och rekonditionering. Det som gör oss unika i denna luftiga anläggning är vår platta organisation, höga servicenivån för både kunder och kollegor. Vi håller alltid högt i tak. Vi är i dagsläget drygt 60 anställda och jobbar i olika mindre team som gör att beslutsvägarna är korta och engagemanget stort. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Auktoriserade för Tesla, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Aston Martin, Chrysler, Jeep, Jaguar, Bentley, Land Rover samt Smart.

ANSÖKAN
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ekonomiansvarig Ann Östmar på telefon 08-622 92 67.
Välkommen med din ansökan till ann@rmbilservice.se!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Anderssons Billackering, AB Bröderna

Ansökan

E-postadress:
ann@rmbilservice.se


Senaste inkomna jobb