Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent på 80% - centrala Sthlm

Om tjänsten

Är du intresserad av en utvecklande roll på ett internationellt företag? Har du några års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och är redo för nya utmaningar? Skulle du beskriva dig själv som en social och initiativrik person med mycket energi? Då är det här tjänsten för dig!

Beskrivning

Perido söker en ekonomiassistent på 80% till vår kund, ett innovativt teknikföretag (grundat i Sverige) som specialiserat sig på att undersöka och återskapa digital information. Det är ett företag som arbetar med den absolut senaste tekniken och är idag marknadsledande inom sin nisch. Vår kund finns i bland annat Tyskland, England, USA och Brasilien, men just den här tjänsten är placerad på deras kontor i centrala Stockholm.

I den här rollen som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen att ansvara för leverantörsreskontra. Du kommer även att arbeta med avstämning av ett antal poster, bokföra utbetalningar, tidsplan för månaden, inhämtning av förattest, registrering av inkommande fakturor, inläsning av betalfiler i banksystemet m.m.

För att lyckas här är det viktigt att du har en god kommunikations- och prioriteringsförmåga, samt att du är bra på deadlines. Om du dessutom ser dig själv som en noggrann, självgående och strukturerad person som har lätt för att samarbeta är det här tjänsten för dig! Varmt välkommen med din ansökan.

Kravprofil

-Gymnasiekompetens
-2-3 års erfarenhet av liknande roller
-Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Meriterande

-Erfarenhet av ekonomisystemet NAV

Omfattning och tillträde

Deltid (80%), tillsvidare. Tillträde i oktober.

Ansökan

Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnummer 12221PP i ärenderaden.

På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Referensnummer

12221PP

Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag. Vår vision är att alla trivs och är engagerade på jobbet. Det inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra kandidater. Vi tycker om att arbeta med människor och vi har lång erfarenhet av att hjälpa organisationer med kompetensförsörjning och att hjälpa människor att hitta spännande karriärvägar.

Kontakt

E-post ansökan: rekrytering@perido.se

Övriga frågor: fraga@perido.se

Hemsida: www.perido.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
12221
E-postadress:
rekrytering@perido.se


Senaste inkomna jobb