Ekonomiassistent på deltid

Om tjänsten

På Centiro är vi på ständig upptäcktsresa. Här tänker vi utanför ramen och strävar efter att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi tror på innovation och den starka kraften i samarbete. Vår ambition är att leverera de bästa lösningarna för våra kunder och samtidigt vara den bästa arbetsplatsen att jobba på. Vill du vara en del av vår fortsatta resa?

Vi söker nu dig som är i början av dina studier och som under terminer och lov vill arbeta extra som ekonomiassistent.


Arbetsuppgifter


Som ekonomiassistent kommer du att vara en del i vårt Governance-team och stötta med diverse uppgifter inom ekonomiområdet, så som kund- och leverantörsreskontra samt redovisning.


Du kommer t.ex. att:

- Hantera inbetalningar samt betalningar till leverantörer

- Sköta generell reskontrahantering

- Följa upp påminnelser

- Sköta löpande transaktionshantering, primärt inom vårt svenska bolag

- Löpande bokföring, kontroll och rapportering

- Övrig administration, exempelvisi vårt fakturahanteringssystem samt personalutläggningssystem

Vi söker dig som


Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning förslagsvis inom ekonomi och som är intresserad av att arbeta extra under terminerna samt somrarna. Då vi gärna ser ett långsiktigt samarbete bör du vara i början av dina studier.

Har du erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem samt med ekonomiprocesser (så som kundreskontra, leverantörsreskontra samt redovisning) är detta meriterande. Likaså erfarenhet av att arbeta i excel.


Då vi verkar i en internationell miljö förväntas du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.


Du drivs av att jobba i en roll där det förväntas att ta ansvar för din uppgift. Du planerar, organiserar och prioriterar självständigt aktivitet på ett effektivt sätt. För dig är det en självklarhet att sätta upp och att hålla tidsramar. Vi tror att du som söker gillar siffror och har en analytisk förmåga att förstå numeriska underlag. Du löser dina uppgifter snabbt och effektivt samtidigt som du förstår vikten av att det blir korrekt. Vi söker dig som har en ambition av att växa inom ekonomiområdet och är nyfiken och sugen på en utmaning i en miljö där du kommer att jobba med de allra vassaste medarbetarna.

Om oss


Centiro Solutions är ett svenskt mjukvaruföretag, grundat 1998, med huvudkontor i Borås och kontor i Sverige, Indien, England och USA. Idag har Centiro ca 265 anställda och företagets lösningar används dygnet runt av kunder i fler än 125 länder. Centiro är en ledande innovatör internationellt och bland kunderna finns många välkända varumärken.

Vi erbjuder


Vi erbjuder en professionell och stimulerande vardag i ett företag med spännande framtidsutsikter. Vi har en platt organisationsstruktur med korta beslutsvägar och närhet till företagsledningen. Vår organisation bygger på delaktighet, öppenhet och strävan efter att ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi som arbetar i bolaget är drivna, engagerade och har en avslappnad attityd i kombination med knivskarp professionalism. För rätt medarbetare finns många olika karriärvägar. På Centiro är balansen mellan arbete och fritid en självklarhet. Vi har fått ett flertal priser och utmärkelser både nationellt och i Europa, bl a fina placeringar i "Great place to work".


Tjänsten är på deltid och är placerad vid vårt huvudkontor på Viared i Borås. Här sitter vi i toppmodernalokaler med eget gym och restaurang i huset.


I denna rekrytering tillämpas löpande urval.


Varmt välkommen med din ansökan!

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Jobb under studietid, under terminer och somrar.
Lön:
Lön enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Centiro
Hemsida:
https://www.centiro.com/

Ansökan

Webbplats:
https://career.centiro.com/jobs/78560-ekonomiassistent-pa-deltid?promotion=75858-arbetsformedlingen
Sista ansökningsdag:
2019-08-01


Senaste inkomna jobb