Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent på deltid

Om tjänsten

Är du ekonomistudent som är på jakt efter ett meriterat extrajobb, vid sidan av studierna?

StudentConsulting söker nu en ekonomiassistent till vår kund som är ett utav landets ledande leverantörer av IT-konsulter och tekniktjänster.

Till detta uppdrag hos vår kund erbjuds du en modern och flexibel arbetsplats med gångavstånd till centrala Sundsvall. Du kommer att arbeta nära ekonomiavdelningen för att avlasta det teamet. Tjänsten är 1-2 dag i veckan med start 8/1. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din intresseanmälan.

Din profil
Arbetsuppgifterna innefattar fakturering, leverantör- och kundbetalningar, arkivering och löpande bokföring. Det är därför meriterande om du tidigare jobbat som ekonomiassistent, men inget krav. För att passa på detta uppdrag bör du vara en engagerad och ambitiös person som kan vara flexibel och anpassa dig till de arbetsuppgifter som det finns behov av, då du avlastar det befintliga teamet på plats. Du är van att arbeta i team och har god vana av Excel och inte ser något hinder i att prata och skriva på engelska.

Uppdraget innebär att du är anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund. För rätt person kan detta uppdrag vara långsiktigt, men utökade arbetsuppgifter på sommaren.

Arbetstider är vardagar under kontorstider mellan 8-17.Schemaläggning sker enligt överrenskommelse.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Studerande
6 mån eller längre
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentConsulting
Hemsida:
www.studentconsulting.com

Ansökan

Webbplats:
http://www.studentconsulting.com/se/jobs/sundsvall/ekonomiassistent-pa-deltid/39464/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39464
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb