Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent på deltid till Cambio Healthcare Systems

Om tjänsten

Ekonomiassistent på deltid till Cambio Healthcare Systems
Är du intresserad av ett extrajobb som ekonomiassistent? Skulle du beskriva dig själv som initiativtagande och strukturerad? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker nu en ekonomiassistent på deltid till Cambio Healthcare Systems i Linköping med start omgående.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Linköping

Omfattning: Deltid, ungefär 2 hela dagar i veckan, eller 4 halvdagar. Start i slutet av november eller alternativt början på december och 2 månader fram. Eventuell möjlighet till förlängning

Arbetsbeskrivning:

Cambio Healthcare Systems vision är att skapa ledande och innovativa E-hälsolösningar som ökar patientsäkerheten och förbättrar hälso- och sjukvården. På kontoret är vi 4 personer på ekonomiavdelningen och vår arbetsfördelning är kundreskontra och utläggsbetalning, leverantörsreskontra, redovisningsansvarig samt en business controller.

Dina arbetsuppgifter är att arbeta med;

• Scanning av inkommande fakturor, kontering, utskick för attest enligt organisationens attestinstruktion.

• Bevaka utskickade fakturor så att alla kostnader är godkända och på plats i god tid innan förfallodag och månadsbokslut.


Kvalifikationer:

För den här tjänsten behöver du;

• påbörjad ekonomiutbildning alternativt är du en nyutexaminerad ekonomiassistent/ekonom med tidigare erfarenhet och/eller har en annan tjänst på minst 50%.
• goda kunskaper i bokföring.
• god datorvana och goda kunskaper i något ekonomisystem med e-fakturor.
• goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är initiativtagande, har god planeringsförmåga och är strukturerad i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-12-20, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Camilla Wohlin, camilla.wohlin@randstad.se

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
6 månader eller längre, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid
Visstid
Lön:
Fast lön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Randstad AB

Ansökan

Referens:
201101305
Webbplats:
https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101305&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Sista ansökningsdag:
2017-12-20


Senaste inkomna jobb