Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomiassistent/redovisningsekonom med initiativförmåga!

Om tjänsten

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Vad innebär rollen?
Vår kund belägen i trevliga lokaler i Eriksberg har ett långsiktigt behov av en redovisningsekonom som trivs i en bred roll med kontakter både internt och externt. Arbetet omfattar till stor del kundreskontra men även löpande redovisning, delaktighet i bokslut, nyckeltal och en stor kontaktyta. Du är del av ett ekonomiteam om tre personer och en föränderlig miljö som grundar sig på att företaget utökar sin verksamhet.

Vi söker dig som kan börja arbeta så snart som möjligt. Du kommer att fungera som vår SJR-konsult under sex månader och avsikten är att uppdraget efter den tiden övergår i anställning hos kunden. Arbetet utgörs av en heltidstjänst.

Vem söker vi i övrigt?
En lämplig bakgrund är att vara civilekonom med intresse av att utvecklas inom redovisning. Vi ser gärna att du som komplement har någon praktisk erfarenhet av ekonomi. Alternativet är att du har annan ekonomisk utbildning och några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent.

I övrigt är av stor vikt att du som person trivs med att arbeta i team men även är självgående och initiativtagande. Det är viktigt att du trivs i en roll med många kontakter, att du är driftig och att du är rak i din kommunikation. Dina kontakter i rollen förutsätter att du har god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Ett intresse av och goda kunskaper i Excel är också av vikt.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.

EkonomiassistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Tillsvidare
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
SJR AB Göteborg
Hemsida:
http://www.sjr.se

Ansökan

Webbplats:
https://sjr.easycruit.com/vacancy/application/1297452/107153?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2014-12-09


Senaste inkomna jobb